Jessie heeft een groot jacht gekocht

Jessie heeft een groot jacht gekocht

Een nieuwe dag begint spectaculair in Utopia. Er komt namelijk een vrachtwagen het terrein op met daarop een groot jacht. Jessie is na zijn relatiebreuk met Billy al enige tijd op zoek naar een nieuwe slaapplek in de loods, maar dat is niet gelukt. Vandaar dat Jessie in het geheim op zoek is gegaan naar een eigen onderkomen. De poorten van Utopia gaan open en er komen meerdere wagens het terrein oprijden. Eerst een vrachtwagen die de boot vervoert, gevolgd door een grote hijskraan. Ondertussen loopt Jessie naar buiten en ziet hij hoe zijn nieuwe slaapplek Utopia betreedt. Ruud, die nog heerlijk lag te slapen, is inmiddels wakker geworden door al het lawaai. Hij kleedt zich aan, loopt naar buiten en weet niet wat hij ziet. Hij  loopt naar de loods en doet alsof het hem niets boeit. De andere bewoners hebben nog geen idee wat er buiten de loods gaande is. Jessie instrueert de chauffeurs dat de boot naast het zwembad mag worden geplaatst, zodat hij vanaf zijn eigen dek in het water kan plonzen. Hiervoor moet het schip wel over de bomen worden getakeld, maar dit is natuurlijk geen probleem voor de meegekomen hijskraan. En terwijl de hijskraan wordt voorbereid, gaat Jessie een bakje koffie halen. Wat is dit? vraagt Romy verbaasd. En Gina antwoordt dat het een woonboot is. Een jacht voegt Jacco eraan toe. Steeds meer bewoners komen kijken en ze vinden het een geweldige actie. Typisch Jessie wordt er gezegd. Maar waarmee heeft hij dit eigenlijk gefinancierd? Het is een leenboot legt Jessie uit. Onder andere Billy en Romy hebben al geopperd dat ze graag een keer komen logeren. Verder lijkt iedereen het te accepteren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:27

  Bord met iets van reclame erop
  En je krijgt geld toe. Er zien meegaveel mensen de naam van een bedrijf oid.
  Doen ze ook op stukken land hoor , pure reclame stunt

 2. Druif at 01:26

  Bord met iets van reclame erop
  En je krijgt geld toe. Er zien meegaveel mensen de naam van een bedrijf oid.
  Doen ze ook op stukken land hoor , puts reclame stunt

 3. MarieJoan at 14:35

  Die boot zal wel niet veel kosten, maar Jessie kan nooit die dieplader en hijskraan betalen, kost kapitalen.
  Kun je zien dat alles geregiseerd is.
  Ik denk zelfs dat hij ook het geld voor de boot niet kon betalen.
  Dus ra ra hoe kan dit allemaal?

 4. Her Royal Highness at 12:11

  Whaha geweldig!!!!!! Dit krijgt vast nog een staartje. De bewoners weten van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen cq opgedragen krijgen van de regie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *