Ramona niet blij met de jacht die Jessie gekocht heeft

Ramona niet blij met de jacht die Jessie gekocht heeft

Jessie heeft een jacht laten bezorgen in Utopia. Waar je hier alles over terug kunt lezen. De meeste bewoners vinden deze aankoop wel grappig maar Ramona is niet zo blij met de aankoop van haar mede bewoner…

Terwijl de leveranciers druk bezig zijn om Jessie zijn schip te positioneren maakt Ramona zich namelijk zorgen. Jessie stop! Waar ga je hem neerzetten? Mijn theater staat daar! roept ze in lichtelijke paniek. Jessie antwoordt dat de boot op het podium komt te staan, maar Ramona heeft even geen zin in grapjes. Jessie besluit Ramona mee naar het weiland te nemen en legt uit dat het schip naast het zwembad komt te staan. Ramona reageert dat ze ervan baalt. Want op deze manier is mijn theater niet langer hét aanzicht van Utopia voegt ze eraan toe. Vanaf nu is de boot het eerste wat bezoekers zien legt ze verder uit. Ook is ze bang dat er nu minder ruimte is voor haar publiek. Volgens Jessie heeft de boot voordelen, we kunnen VIP kaarten verkopen, dan kunnen mensen vanaf het dek kijken oppert hij. Echter heeft Ramona geen zin in de discussie. Ze beseft dat ze niets aan de situatie kan veranderen en loopt zuchtend weg. Komt wel goed roept Jessie haar nog toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *