Rowena daagt Rianne uit voor het boksgala

Rowena daagt Rianne uit voor het boksgala

Wat gebeurd er deze middag nog meer in Utopia? We hebben een korte samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zoals bekend heeft Ivan Ruud uitgedaagd voor een bokswedstrijd. Maar ook Rowena wil graag meedoen op het boksgala, en daagt daarom Rianne officieel uit tot een bokswedstrijd. Rianne is de moeilijkste niet en met een handdruk accepteert ze de uitdaging van Rowena. Jessie is helemaal blij met zijn jacht en kan niet wachten totdat hij kan wachten met de inrichting van zijn boot. Hij wil er vanavond eigenlijk al slapen. Maar met Billy bespreekt hij dat dit geen goed idee is. Dit omdat de boot nog niet zo fris ruikt en totaal nog niet is ingericht. Sinds Jessie vandaag zijn boot heeft gekregen, is een deel van de groep nieuwsgierig geworden naar andere manieren van wonen, buiten de loods. Zo zoekt Ruud op de computer naar een tuinhuisje, en zijn Romy en Cemal van plan een klein huisje te bouwen of een busje te kopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Druif at 17:53

  O er is zo te zien weer een berg met geld binnen . Ik wou dAt het hier ook zo snel ging . Bij mij word het steeds minder net zoals bij de meeste mensen . Ik doe geloof ik toch wat fout??? er kan zo te zien weer van alles gekocht worden

 2. Druif at 17:49

  O er is zo te zien weer een berg met geld binnen . Ik wou dAt het hier ook zo snel ging . Bij mij word het steeds minder net zoals bij de meeste mensen . Ik doe geloof ik toch wat fout???

  • annelies at 18:17

   ik ben het met je eens dat kan hij nooit van zijn zakgeld betalen volgens mij kost dit grapje toch gauw 5000 euro. de een werkt zich kapot met de truien en degene die bijna niks doen gooien het met emmers eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *