Een aantal bewoners zetten zich in voor eenzame ouderen

Een aantal bewoners zetten zich in voor eenzame ouderen

Eenzame ouderen is een groot probleem in Nederland. Hier wordt op verschillende manieren aandacht aan geschonken. Denk aan een tv programma op RTL4. Maar ook in Utopia besluiten wat bewoners zich in te zetten voor deze doelgroep. Dat zijn Karin, Jacco, Kevin en Gina. Het groepje zit ijverig te schrijven. Stapels kaarten worden voorzien van een lieve, opbeurende tekst. En dat allemaal voor eenzame ouderen. Want ook zij vinden dat deze ouderen niet vergeten moeten worden.  Jacco baalt er wel van dat hij nooit alle eenzame ouderen zal kunnen bereiken. Maar daar is niets aan te doen, vindt ook Kevin. Alle beetjes helpen voegt hij eraan toe. Mooi gebaar van de vier toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *