Ook Do daagt iemand uit voor een gevecht tijdens het boksgala

Ook Do daagt iemand uit voor een gevecht tijdens het boksgala

Ruud en Ivan gaan met elkaar de strijd aan in een boksgala. Gisteren besloot Rowena Rianne ook uit te dagen voor een gevecht en afgelopen avond besloten nog twee dames tegen elkaar te gaan vechten.

Do zat namelijk ook na te denken over het boksgala. Ze heeft eerder een moddergevecht gedaan met Romy. Romy won en Do wil graag revanche nemen. Daarom besluit ze Romy uit te dagen voor een gevecht tijdens dit bewuste gala.  Als Do haar uitdaagt schrikt Romy hier toch wel een beetje van. Romy weet niet wat ze moet zeggen en denkt er even over na. Spreken we dan af dat we elkaar geen pijn doen? vraagt ze met grote ogen. Do antwoordt dat het een boksgala is en dat betekent dat ze elkaar pijn zullen gaan doen. Na wat twijfel geeft Romy haar antwoord. Ze gaat de uitdaging aan! Ik maak je kapot roept Do blij voordat ze Romy een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *