Cemal, Gina en Victoria vinden de relatie van Jessie en Billy slecht voor de hele groep

Cemal, Gina en Victoria vinden de relatie van Jessie en Billy slecht voor de hele groep

Afgelopen avond werd de relatie tussen Billy en Jessie besproken op de vide. Terwijl Billy en Jessie vrolijk verder ruzie maakte.

Cemal merkt op dat hij het niet gezond vindt. Doelend op Billy en Ruud. Victoria en Gina liggen in het bed naast Cemal en zijn het helemaal met hem eens. Victoria ziet dat Jessie zichzelf verliest aan de relatie en ook Billy gaat eraan onderdoor gaat ze verder. Gina verwachte op haar beurt dat Jessie wel klaar was met de relatie. Na zijn familiebezoek zag ik ook weer even de oude Jessie, maar nu is er weer een crash voegt ze eraan toe. Ze halen gewoon het slechtste in elkaar naar boven. Victoria reageert dat niemand in de loods eraan ontkomt en Cemal voegt eraan toe dat alle bewoners eronder lijden. Ben jij het met het drietal eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *