Ramona regelt een glazen koets voor haar jubileum

Ramona regelt een glazen koets voor haar jubileum

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er is namelijk van alles gebeurd in Utopia. Zo hadden Bas en Ramona een gesprek over de mijlpaal die Ramona bijna behaald heeft. Namelijk één jaar leven in Utopia.

En dit wordt gevierd, er wordt zelfs speciaal een kroegtopia georganiseerd. Met als thema het jubileum van Ramona. Ramona is dan ook druk bezig met de voorbereidingen en ze heeft geïnformeerd naar een glazen koets.Bas heeft het gesprek afgeluisterd en hij confronteert Ramona hiermee. Dit mag je echt tegen niemand zeggen benadrukt Ramona tegenover Bas. Twee december kom ik als een ghetto Assepoester uit de glazen koets voegt ze eraan toe. Bas vraagt vervolgens hoe ze dit gaat financieren en Ramona heeft niet 1-2-3 een antwoord. Ze wil er alleen zeker van zijn dat Bas niets verteld. Weet ik niet reageert hij grappend. Ramona vindt het op haar beurt niet cool dat Bas haar heeft afgeluisterd, want ze denkt dat hij haar plannetje gaat dwarsbomen. Bas maakt zich echter alleen maar zorgen om de paarden. Hij is tegen dierenentertainment en vindt het zielig dat deze edele dieren de koets moeten trekken, maar Ramona ziet het kwaad er niet direct van in. Ze baalt er alleen van dat het haar wederom niet is gelukt om iets geheim te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *