Jessie en Billy trekken naar elkaar toe, Jessie zoent Billy zelfs!

Jessie en Billy trekken naar elkaar toe, Jessie zoent Billy zelfs!

Jessie en Billy zijn geen stelletje meer. Jessie heeft zelfs het advies van zijn ouders gekregen om niets meer met Billy te beginnen. Maar sinds gisteren nadat het jacht van Jessie in Utopia arriveerde lijken de twee toch weer naar elkaar toe te groeien. Billy heeft zelfs geopperd om bij Jessie te komen logeren op de boot… En vandaag tijdens het avondeten, zit Billy wel heel erg dicht tegen Jessie aan.  Niet veel later zien we de twee samen in de paarse slaapkamer. Terwijl Billy op bed ligt uit te buiken, loopt Jessie naar haar toe. Hij buigt zich over haar heen en geeft haar een zoen op haar mond. Zal er opnieuw iets ontstaan tussen de twee?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Druif at 23:39

  Ja hoor net als in de gewone wereld word hier ook soms gesensureert. Is mij ook opgevallen . En dan gebruikt je nog geen eens straattaal of andere scheld canonnades.
  Maar alleen je eigen kijk op dingen.
  Nou ik ben weer benieuwd

 2. scarlet at 21:30

  O, je mag niks negatiefs zeggen over die tang Billy? Dan wordt het niet geplaatst? Het is gewoon een heks eerste klas met haar venijn. Heeft Jessie voortdurend misbruikt om die Ruud jaloers te maken! Een heel gevaarlijk sujet dat mens, kan er niets anders van maken. Het wordt tijd dat zij en die Ruud en die Rowena z.s.m. dat Utopia verlaten, wat een eng trio is het toch!

 3. scarlet at 21:23

  Jessie, Jessie, hou toch op met dat gevaarlijke mens. Ze manipuleert, stookt iedereen tegen je op en is altijd gemeen tegen je. Hou op met dat mens, luister naar je ouders!

  • Ina at 00:05

   Zo eens met scarlet. Billy is een gevaarlijk persoon. Ze maakt misbruik van Jesse. Keer op keer weer. Hoop dat j essie dat ook inziet. Snap wel dat hij nog niet over haar heen is. En daar maakt mevrouw weer misbruik van. Ze hoopt waarschijnlijk dat j essie weer met haar in bed duikt. Want ze weet dat Ruud dat nu niet gaat doen. Hoe vies ben je dan bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *