Billy emotioneel nadat de fillers zijn gezet

Billy emotioneel nadat de fillers zijn gezet

Billy heeft bezoek voor fillers zoals we eerder omschreven. Ze is blij met dit bezoek zodat haar gezicht uiteindelijk weer wat vrolijker staat. Enfin tijdens de behandeling staan een aantal bewoners vol spanning toe te kijken. Jessie kan het niet aanzien dus die wacht zenuwachtig af wat het eindresultaat zal worden. Als de nodige spuitjes in het gezicht van Billy zijn gezet bekijkt ze zichzelf in de spiegel. En ze kan haar geluk niet op. Trots laat ze het resultaat aan de andere bewoners zien, die stuk voor stuk zeggen hoe mooi het is geworden. De mening van Jessie telt voor Billy natuurlijk het allermeest. Als ze aan hem vertelt hoe gelukkig ze is met het eindresultaat rollen de tranen over haar wangen, maar ditmaal van geluk. Jessie zegt dat ze mooi is. Maar dat was je hiervoor ook al benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *