Billy ontvangt fillers die haar gaan helpen om zich beter te voelen

Billy ontvangt fillers die haar gaan helpen om zich beter te voelen

Billy heeft eerder aangegeven dat ze iemand uit zou nodigen. Dit omdat haar spiegelbeeld niet overeen komt met hoe ze zich voelt. Ondanks het feit dat ze niet weet hoeveel deze fillers gaan kosten ging de groep akkoord in het centraal. En deze dames zijn momenteel in Utopia. Billy staat ze dan ook enthousiast op te wachten en heet ze van harte welkom. Billy is ontzettend zenuwachtig maar heeft er wel zin in. Laten we hopen voor haar dat ze met behulp van deze dames weer een beetje zichzelf kan worden. Verder is het momenteel vrij rustig in Utopia. We komen zo terug met meer Utopia nieuws! Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *