Jessie spreekt Rianne aan, hij denkt dat zij een probleem met hem heeft

Jessie spreekt Rianne aan, hij denkt dat zij een probleem met hem heeft

Het centraal verliep weer met enige discussie, met name over de 40-urige werkweek. De bewoners zijn het niet met elkaar eens, de een wil wel weekend, de ander niet. Ook zijn veel bewoners het niet eens met de vaste werktijden. Gina en Victoria komen na het centraal samen om de discussie te bespreken. Beide dames vinden dat de bewoners het recht hebben om hun mening te geven maar op deze manier zien ze het niet zitten. De twee voelen zich aangevallen en zijn bang dat ze bij de volgende evaluatie precies het zelfde gesprek zullen hebben. Ook Jessie voelt zich gefrustreerd na het centraal. Hij heeft het idee dat Rianne een probleem met hem heeft en besluit dit heel direct aan haar te vragen. Rianne antwoordt dat ze geen probleem met hem heeft maar wel het gevoel heeft dat er iets speelt. En laat weten het gevoel te hebben dat Jessie afstand van haar neemt en dit vindt ze vervelend. Ook vindt ze dat hij minder hard werkt dan voorheen. Jessie legt uit dat dit te maken heeft met de moeilijke periode die hij momenteel heeft. Rianne begrijpt dit maar geeft aan er op deze manier niet voor hem te kunnen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *