Ruud vindt het belachelijk dat hij geen medewerker van de week is geworden

Ruud vindt het belachelijk dat hij geen medewerker van de week is geworden

Do is medewerker van de week. Dat werd tijdens het centraal van vandaag duidelijk.  Do is vanzelfsprekend blij maar Ruud lijkt het er niet zo mee eens te zijn. Als Rowena dit aan hem vertelt schiet Ruud uit zijn slof. Wat belachelijk zegt hij met verbazing. Ik vind het niet eerlijk omdat ik me helemaal de pleuris werk voegt hij eraan toe. Het is een onrechtvaardig systeem benadrukt Ruud. Vervolgens gaat Ruud verhaal halen bij Bas hoe het mogelijk is dat Do er met de titel vandoor gaat. Bas grapt dat hij Gina en Victoria heeft omgekocht. Ruud vindt dat hij als grootverdiener, de titel had moeten krijgen. En als hij de titel dan toch niet zou krijgen vindt hij dat Rowena er recht op heeft. Ben jij het met Ruud eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 21:26

    Hihi, die niksnut doet toch helemaal niks dan alleen maar raar vrijen met die stier? Die truien worden gedaan door die Billy en ondertekend door Jacco, dus waar heeft hij het over. Die Do verdient het niet, maar hij nog veel minder! Hihi, en dan die Rowena, dat mens heb ik nog nooit zien werken, wat een gillerd! Allemaal luiwammesen daar, die weten niet eens wat werken is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *