Jessie en Billy zien wel hoe het tussen hun gaat lopen

Jessie en Billy zien wel hoe het tussen hun gaat lopen

Wat gebeurde er deze ochtend nog meer in de mini samenleving Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jessie en Rianne zijn vannacht pas laat naar bed gegaan. Na een hete nacht met Billy heeft Jessie een goed gesprek gevoerd met Rianne. En adviseert hem dat hij moet doen wat hem gelukkig maakt.Als de nieuwe dag is aangebroken zien we Gina als eerste wakker. Om 07:00 uur staat ze al in de gym om haar dag sportend te beginnen. Een halfuur later zijn ook Karin, Kevin en Victoria wakker. De drie starten hun dag met een kopje koffie. Kevin loopt niet veel later naar de brievenbus en haalt daar een stapel post tevoorschijn. In de loods geeft hij deze aan Victoria die de stapel enthousiast ontvangt. Ze begint meteen te lezen. En is erg blij met haar post en lacht zo nu en dan hardop om wat er geschreven wordt. Billy wordt uiteindelijk ook wakker na de hete nacht met Jessie. Jessie staat niet veel later weer in de paarse kamer om een Billy goedemorgen te wensen. De twee knuffelen. We kunnen niet met elkaar, en we kunnen niet zonder elkaar zegt Billy. De twee komen tot de conclusie dat ze wel zien hoe het allemaal loopt. Na een rustige ochtend gaat de eerste shift van de werkdienst aan de slag. De tweede shift begint om 11:00 uur. We komen straks weer terug met meer Utopia nieuws. Zien we je dan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *