Maakt Billy de relatie van Bas en Do kapot?

Maakt Billy de relatie van Bas en Do kapot?

Billy en Jessie hadden gisteren ruzie. Dit omdat er volgens haar geflirt werd tussen Jessie en Romy. Maar momenteel is er nog een vervelend gerucht. Enige tijd geleden ging het gerucht dat er iets speelde tussen Bas en Billy. Toen dit gerucht ook D0 bereikte was een ding duidelijk, ze vond het niet leuk. Do heeft Bas hier meerdere malen op aangesproken, maar er lijkt niks te veranderen. Het geflirt tussen Bas en Billy gaat gewoon door,. Ook andere bewoners is dit opgevallen. Rowena en Victoria besluiten het te bespreken met Do. De twee  vragen zich af waarom Do niet van zich af bijt en haar grenzen aangeeft. Do antwoordt dat ze dit al meerdere keren gedaan heeft maar dat dit geen zin heeft. Ik accepteer de situatie, hoe moeilijk ik het ook vindt. Ik heb geen zin om me te bemoeien met een relatie die zo vergiftigd is. Het is gewoon zielig om aandacht te zoeken bij een ander gaat ze verder. Ook geeft ze aan dat zij dat zelf nooit zou doen. Ze noemt Billy een onzeker meisje met de verkeerde relatie, maar volgens Rowena en Victoria ligt de fout niet alleen bij Billy. Het is aan Bas om het verdriet van Do te zien en haar gerust te stellen. Ook vinden ze dat Bas te ver gaat met zijn grapjes en geflirt richting Billy. De dames proberen Do, die haar tranen niet langer kan inhouden, te overtuigen dat deze situatie écht belachelijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:55

    Goedkope publieke ….
    eerst Ruud en nu jessie , je kan wachten op de volgende nieuwe man zijn haar eigen woorden , die binnen komt . Gewoon een slettebak dus .
    Zal wel weer niet geplaatst worden dit .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *