Do laat weten het flirterige gedrag van Bas te accepteren

Do laat weten het flirterige gedrag van Bas te accepteren

Bas ziet dat zijn Doverdrietig is en vraagt wat er aan de hand is. Do legt vervolgens uit dat haar werd gevraagd wat ze ervan vindt dat Billy met hem flirt. Bang voor weer een nieuwe discussie met Bas voegt ze er meteen aan toe dat ze hem vertrouwt. Ik vind het wel lastig dat andere mensen het ook zien voegt ze eraan toe. Bas valt even stil en staart wat voor zich uit. Do weet niet wat ze kan verwachten en vraagt in paniek of hij kwaad is. Bas antwoordt dat hij dat niet is. Maar laat aan heel zijn houding zien dat het hem toch niet lekker zit. Do benadrukt dat ze accepteert als hij flirt. Zo is hij nou eenmaal. Niet omdat ik het wil maar omdat ik gemerkt heb dat ik er toch niks kan veranderen. De twee geven elkaar vervolgens een kus waarna Do haastig wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *