Zit Cemal in de gevarenzone? Wordt hij binnenkort genomineerd?

Zit Cemal in de gevarenzone? Wordt hij binnenkort genomineerd?

De stem periode in Utopia breekt weer bijna aan en dat betekend dat er weer veel over gesproken wordt. Zo spraken een aantal bewoners over wie volgens hen de meeste stemmen gaan ontvangen.

Tijdens deze “speculatie ronde” valt een aantal keer de naam van Cemal. Billy laat onder andere weten dat ze met de gedachten heeft gezeten om op hem te stemmen. Maar bij Jessie spookt dat ook in zijn hoofd voegt ze eraan toe. Wat later gaat Jessie dan ook het gesprek met Romy aan. Romy zegt dat Cemal het op dit moment even zwaar heeft. Jessie antwoordt op zijn beurt dat Cemal dat dan moet delen met de groep. Romy benadrukt dat hij dit ook doet maar enkel met bepaalde mensen. Ik sta achter hem en verzekert dat Cemal binnenkort weer de oude zal zijn. Dit omdat hij zijn schouders er volgens haar weer onder gaat zetten. Jessie laat vervolgens weten dat het hem opvalt dat Cemal eigenlijk nooit ergens mee bezig is. Hij heeft geen eigen project en is volgens Jessie alleen maar aan het schuren. Volgens Romy komt het helemaal goed. Zo gaat Cemal zijn modellenwerk weer oppakken. De eerste stap is al gezet want Cemal heeft zijn snor eraf gehaald en zijn haren geknipt. Een nieuw uiterlijk en een nieuwe start.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *