Bas en Do zoenen er flink op los, het is weer helemaal goed tussen hen

Bas en Do zoenen er flink op los, het is weer helemaal goed tussen hen

Na het gesprek wat Do gehad heeft met Victoria en Rowena over het geflirt van Bas loopt Do nog met een sip gezicht rond in de loods. Tegen Bas doet ze alsof het allemaal wel goed zit en heeft dit in een gesprek met hem ook aangegeven. Maar haar gezicht spreekt boekdelen. En dat lijkt Bas ook te zien en besluit het goed te maken. Hij loopt naar Do die achter de computer zit. En geeft haar vervolgens een lange, gepassioneerde tongzoen. Do gaat er zelfs even voor zitten en de twee zoenen nog een lange tijd door. Wij laten toch niemand tussen ons komen zegt Bas terwijl Do hem diep in zijn ogen aankijkt. Nee, nooit antwoordt Do. Bas gaat dieper op de situatie in door te zeggen dat hij het begrijpt dat Do bepaalde dingen niet leuk vindt. En belooft haar dat het niet meer gaat gebeuren. Ik zal ervoor zorgen dat zij niet meer zo met mij omgaat zegt hij doelend op Billy. Dominique bedankt Bas en dan kan het zoenen weer opnieuw beginnen. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *