Bas en Do maken een naaktfoto

Bas en Do maken een naaktfoto

Nog maar een berichtje over Bas en Do, tussen de twee gaat het weer helemaal goed. We zagen ze eerder al zeer intiem zoenen en zojuist gingen ze uit de kleren. Niet in de caravan maar in de loods. De twee hebben namelijk een mailtje ontvangen over een actie tegen bond. En daar hoeven de twee niet heel lang over na te denken. Ze willen wel meedoen. De actie heet Bont!? Ik draag nog liever niets. Wat dus betekend dat de twee uit de kleren moeten. En dat gebeurd dan ook zoals op bovenstaande foto te zien is. Van een onzeker meisje zoals Do zichzelf noemde is weinig meer te zien. Alles voor het goede doel zullen we maar zeggen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *