Billy verzekerd Bas dat minder zal flirten

Billy verzekerd Bas dat minder zal flirten

Gisteren was er enige onenigheid rondom Billy en Bas. De twee flirten regelmatig en andere bewoners vroegen af of Billy de relatie van Bas en Do niet kapot maakt. Bas beloofde Do na enig drama dat hij er iets aan zou gaan doen. Afgelopen avond ging hij dan ook het gesprek met Billy aan.

Bas begint het gesprek door te vragen met hoe het gaat. Billy antwoordt dat zij haar gevoel wil volgen en zich op zichzelf wil focussen. Bas voegt eraan toe dat het ook verstandig zal zijn dat het geflirt stopt. Ook al voelt het voor jou heel onschuldig, er worden wel mensen mee gekwetst voegt hij eraan toe. De bewoners vangen het ook op en het maakt Do erg onzeker vervolgd hij. Bas vindt dus dat hij in een situatie terecht komt, die niet nodig is. En denkt dat Billy hierdoor zelf ook tegen dingen aanloopt. Billy geeft toe dat zij heel aanhankelijk en aanrakerig is en niet beseft hoe dit over komt. Het is voor haar nu heel lastig om overal rekening mee te houden, maar ze is het compleet met Bas eens. En verzekerd dat ze erop zal gaan letten. Top sluit Bas het gesprek af en samen lopen ze de paarse kamer uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *