Tineke ontploft

Tineke ontploft

De date van Tineke spreekt Wilco aan en zegt oa. dat het beter is dat jullie met elkaar praten in plaats van wegtreiteren, daar hebben we toch niets aan. Nee, zegt Wilco, maar dat hebben we gedaan, we hebben gesproken met elkaar, zeker de eerste vier dagen zat ze er ook een beetje in, toen heb ik haar er een beetje doorheen gepraat, beetje mee gebabbeld, van Joh, ga even door en bla bla bla, en stond ze ’s morgens de afwas te doen en dat soort dingentjes en daarna was het gewoon een puinhoop. Hij geeft nog enkele argumenten aan en zegt Sorry, van mij mag ze per direct vertrekken, daar ben ik heel eerlijk in en ik weet, ik ben keihard, maar je komt hier binnen met een bepaalde indruk en er komt niets van terecht.

Later in het filmpje ontploft Tineke en gaat helemaal uit haar dak, de woorden die gebruikt worden zal ik hier niet herhalen en adviseer jullie als lezers om het filmpje te bekijken, het is heftig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Druif at 21:23

  Ik snap alleen niet van tieneke , ze was zo goed begonnen om die kabouter de les te lezen en verschrikkelijk woest tegen hem te doen en zichzelf ook nog voor ….. Te zetten door zo uit haar plaat te gaan . Hij verdient het helemaal. Om het dan weer lekker goed te knuffelen , daarsnap ik geen hout van.

 2. Ellis at 16:34

  Wat een bak! Goed zo Tineke! Dat gefrustreerde mannetje wil met z’n grote mond z’n lengte compenseren. Zo iemand zoekt altijd een slachtoffer. Waardeloos figuur. Wegwezen Wilco!

 3. Marie at 13:19

  Logisch dat Tineke ontploft , Gio is haar behoorlijk aan het treiteren ,smeerlap snotneus
  Ga met die gilkikker leuke dingen doen en laat Tineke met rust , je maakt haar kapot , dat doe je toch ook je moeder niet aan .Het zou je oma kunnen zijn

  • anneke at 13:33

   Dit ging niet over Giorgio dit ging om Wilco die zich er mee bemoeide met iets ,niet overal Giorgio de schuld geven zij hebben het al goed gemaakt.

 4. Johan at 10:49

  hahaha, die Tineke is een lach film, een Diva?? lamme drama Queen.

  hier ook al die reacties…. andere de schuld geven. denk dat jullie niet weten hoe die Lamme drama queen binnen kwam. alles begint bij jezelf. dus Tineke net goed dit. omdat ze denkt 60 te zijn, moet iedereen maar respect voor haar hebben. verstand van 0 dus…… respect moet je verdienen zelfs van een baby. anders krijg je nooit met niemand een klik en of band.

  ik zeg eruit, al ie Gaby er van mij ook uit mag.

 5. prive at 09:16

  Tinke vraagt om aandacht. en Wilco mag er van mij ook wel gelijk uit Bah zijn volwassen mensen maar zijn nog erger dan kleuters.

 6. anna at 08:00

  die kabouter loopt maar te roepen hoe eerlijk hij is en Wij en alle Utopianen hebben genoeg van haar ,laat hij voor zichzelf spreken…en dan nog hij bepaalt daar toch niet wat een ander moet of niet moet.En over oud gesproken ik geef hem ook wel 65 eng ventje

 7. lena at 21:52

  Met hulp van jullie heeft ze er achteraf van gemaakt. Maar de eerste dag had ze hele andere praatjes die ze niet waarmaakt. Maar ondanks dat goed dat ze haar mond open doet. De rest doet ook niks. Ze wilden een poetsvrow maar kregen een diva Hahaha

 8. dogfan at 20:42

  naar mijn gevoel was dit een stuk toneel spel ,want als je mekaar zo haar geef je mekaar daarna niet een kus en lacht ,

 9. jolanda at 20:37

  Wat is het toch een vuil smerig ventje.Stemde op op haar zodat hij zeker wist dat patrick er uit moest.Loop iedereen te manipuleren.Voelt zich heel wat. Snap niet wat hij daar komt doen.Denk dat hij het gemaakt heeft in de buiten wereld. Nou echt niet want daar stelde hij niets voor.Dan werk je hard aan je eigen zaak.het is een vuile vieze onderkruipsel.

 10. anneke at 20:30

  Wat een filmpje zeg Tineke die eindelijk der mond open doet tegen die Wilco, ze doet niet veel in de loods
  Maar Wilco hoeft haar niet zwart te maken bij de date hij weet wel hoe ze is hij kijkt namelijk ook.
  Ze heeft gelijk dat ze zegt dat hij een grote *** is een k******k is en wat nog meer ,had iemand al eerder moeten doen hij denkt altijdt dat hij dat maar kan zeggen
  Mag Tineke gezegt hebben ik kom schoonmaken maar wel met hulp van jullie, dat ze niet goed in der vel zit komt volgens mij ook omdat het een groep is waar je niet meer tussen komt

 11. Toet at 20:17

  Dit vindt ik weer goed van Tineke eindelijk die Wilco eens een grote smoel gegeven.Laag mannetje.Kabouter plop er de plop.

 12. David Brigham at 19:58

  Jammer dat die date Wilco niet heeft opgepakt en over het hek heeft gegooid — die zou er nog mee wegkomen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *