Wilco is trots op Tineke

Wilco is trots op Tineke

Na de heftige confrontatie met Wilco ging Tineke op zoek naar Anthony haar speeddate. In het heets van de strijd is ze hem uit het oog verloren, ze heeft niet gezien dat Gabriëlle hem uit de loods leidde.

Tineke is buiten aan het zoeken naar Anthonie, maar deze is nergens te bekennen, ze vraagt aan Chris, die bezig is met zijn tuin, of hij hem gezien heeft. Chris antwoordt, “Die is de boel ontvlucht, ik heb nog nooit iemand zo hard zien rennen”. Allebei kunnen ze er wel om lachen. Ook Colinda is buiten en Tineke stort haar hart uit tegen haar, ze zegt o.a..”Achter mij zaten twee mannen die de BV misschien €5000,= gaan opleveren met die bruiloft en Wilco ging maar door en door, maar ik dacht, ik blijf gewoon luisteren, ik blijf kalm, totdat die mensen weggaan en dan is die van mij”. Colinda prijst Tineke en vind het knap van haar dat ze karakter toonde en dan op het moment suprême mocht het eruit en toen ging het er ook uit. Tineke lachte en zegt, en dat allemaal waar een vreemde vent bij was.

Later in de loods praat Tineke met Wilco en gaf aan waarom ze rustig bleef wanneer hij opmerkingen maakte tegen haar, Wilco zegt dit te snappen. Tineke legt nogmaals uit dat hij aan het tergen was en maar bleef tergen, ik hoorde alles wat je zei, echter dacht ik, ik geef geen sjoegen. Wilco zegt dat de date van Tineke bepaalde vragen stelde en hem daar antwoorden op gaf, maar Tineke zegt dat hij dat deed alsof ze er niet bij was. Wilco zegt  er ineens tussendoor, “Weet je wat ik onwijs goed van je vindt, je slaat met je klauwen op tafel en zegt “Ik blijf hier” en dat vind ik onwijs goed en daarvoor krijg je echt een knuffel wijfie”. Maar laat alsjeblieft het Diva gedrag en kom terug zoals je bent. Tineke zegt nog even dat ze zo is, haar nagels gelakt en een zonnebril op haar hoofd, zo ben ik nu eenmaal. Ja, dat weet ik, zegt Wilco, maar schei uit met dat gejank allemaal en gedoe, je moet in Utopia willen zijn. En je stond vanmiddag met je vuisten op tafel, je deed het onwijs goed en sorry dat het er zo uit moest komen, je was echt boos. Tineke zegt, ja inderdaad, ik was er helemaal klaar mee. Wilco herhaalde nogmaals dat ze met haar vuisten op tafel sloeg en zei “Ik blijf hier”. Hij pakte Tineke vast en geeft haar een knuffel met de woorden “Ik ben echt trots op je en voor het eerst dat ik trots op je ben na die 4 dagen”.

Zou het gekibbel tussen Tineke en Wilco nu definitief uit de lucht zijn of is het schone schijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Johan at 11:00

  Wilco maakt televisie, het is een spel en daar kijken we naar. als iedereen zo braaf blijft is er niks meer aan.

  kijk wilco vs patrick z’n dingen houden de kijkcijfers omhoog.

  of het nu een stiekemert is of niet.

  ruud zijn geintjes, waren niet altijd leuk voor de groep maar leverde wel kijk plezier op.

  dus er moeten z’n personen inzitten. geloof me de 1 eruit komt er vanzelf zo iemand weer terug.

 2. anna at 08:18

  Tineke tuin niet in zijn geslijm.Hij ie van je geschrokken dat had hij niet verwacht om iemand tegen hem in te krijgen en zeker geen vrouw! Houd hem maar onder controle HIJ hoeft niet trots op je te zijn ,dat zijn wij wel…. buiten zien we precies wat een rat hij is

 3. anneke at 21:11

  Hij meent er niks van hij had gewoon ze mond moeten houden.
  Ik hoop voor haar dat ze nu wel wat gaat doen dat dit een waarschuwingen is om niet meer te gaan zitten in de zon en vrolijker te kijken

  • Joost at 21:02

   Dat alles toneel Is lees ik al zolang Utopia bestaat. Logisch dat met tig cameras mensen meer gemaakt reageren, dat was al bekend. Dat tineke nu de grootste nep Is ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *