Is Naomi naïef of verliefd?

Is Naomi naïef of verliefd?

Is Naomi verliefd of naïef?  We weten allemaal wel dat Naomi smoorverliefd is op Gio. Dit is gevaarlijk volgens de Laura’s, want het levert haar een vertroebeld beeld op. Straks verlaat Gio Utopia en het enige wat hij dan nog met Naomi is vriendschap. Wederom spreken de Laura’s Naomi aan op haar relatie met Giorgio. Ze zijn namelijk bang dat Naomi zich te veel op haar blonde lover stort en te weinig voor zichzelf kiest. Maar Naomi heeft geen zin in dit gesprek. En geïrriteerd kapt ze het gesprek dan ook af.

Op het bekende roddelbankje bespreken de Laura’s Naomi’s situatie. Ze vinden Naomi super lief, maar wel erg onzeker en naïef. Ze hebben het idee dat Gio Naomi minder leuk vindt, dan andersom het geval is. Want het is een bekend feit dat Gio zijn hart wel vaker verpand heeft aan een knappe dame binnen de poorten van Utopia zoals Isabella. Gio heeft inmiddels gezien dat Naomi overstuur is en gaat informeren wat er gezegd is door de twee Laura’s. Deze leggen aan Gio uit dat ze het moeilijk vinden dat Naomi zo onzelfstandig is. Ze hangt veel teveel aan je Gio en pakt daardoor zelf niets op! Gio geeft aan dat hij altijd eerlijk is tegen haar. Naomi weet heel goed, dat hij een relatie in Utopia niet zo ziet zitten. Daar is hij naar Naomi toe heel duidelijk in geweest.

De Laura’s kunnen er verder ook niets aan doen en moeten zich bij de keuzes van Naomi neerleggen. Ze is nog maar een paar uur negentien jaar, ze viert zo haar 20e verjaardag en ze heeft nog genoeg tijd om te leren aangezien ze dan nog steeds jong is. Vinden jullie Naomi ook zo naïef?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. lena at 17:08

  Ron weet je wel wat je zegt. Ze loopt niet blindelings achter hem aan anders zou ze niet achteraf lopen huilen?,? Juist als je blindelings achter iemand aanloopt ga je achteraf op je bek. Als ze haar verstand zou gebruiken hoeft ze niet achteraf te huilen.

 2. Hortence at 09:25

  Naomi is net zo waardeloos als die Gio. Gio heeft haar op beeld vertelt dat hij geen relatie wil in Utopia.
  Dat hij dat zegt nadat hij met haar naar bed is geweest.Waarom niet er voor.Gio denkt dat hij van buitenaf stemmen heeft gekregen,omdat hij met Naomi gaat.Zijn gedrag levert hem stemmen op.
  Hij moet gewoon weg en naar school.

 3. anna at 08:31

  hoe vaak moet het haar duidelijk worden dat Gio niets om haar geeft ,de enige die haar iets duidelijk kan maken is Gio het is ook niet eerlijk van hem hij blijft maar flikvlooien met haar…. neem je bed mee naar een andere plek en bevredig dan jezelf maar wat je nu doet is ”gebruiken ” Gio

 4. Hermien Scholten at 07:02

  Ik vind dat Gio Naomi gebruikt. Dat deed hij ook met Isabella. Hij gaat zijn goddelijke gang en laat de dames buiten Utopia in de kou staan. Wat zou zijn vriendinnetje in de buitenwereld daarover denken? Hopelijk laat ze hem dan zitten. Zo’n vent wil je toch niet.

 5. Willy at 02:06

  Naomi is heeeeeel naief, als haar iets niet bevalt zegt ze alleen maar , ik wil niet ,of ik wil het niet horen, Enz, de waarheid niet onder ogen willen zien, Gio is heel duidelijk, dus ja ze zal in een gat vallen als gio weg is, het zal mij niet verbazen dat zij er na een poosje ook uit gaat, ze kan dit niet zonder gio, of er moet een andere jonge vent binnen komen………

 6. lena at 23:21

  Ik denk wel degelijk dat het naief is. Oftewel liefde maakt blind. Ze blijft willens en wetens bij gio ondanks dat ze weet dat hij geen relatie wil. Zij zou dit heel graag willen en hoopt dan ook tegen beter weten in dat dit ooit gaat komen. Ze leeft niet in het moment. Ze is stapel verliefd op gio, en ook al zou gio haar belachelijk maken. Zij zal achter hem aan blijven lopen. Ik noem dit wel degelijk naief. Maar goed zoals ik al eerder aangaf liefde maakt blind. En dan wil je de waarheid niet eens horen.

 7. Ron de Weijze at 22:17

  Ze geeft duidelijk aan wat ze niet wil horen, en waarom. Dus ze weet waar ze zich voor afsluit en maakt die keuze bewust, anders zou ze de Laura’s alleen maar vragend hebben aangekeken. Dat is geen naïviteit maar in het moment willen leven. Na mij de zondvloed en als die zich over mij uitstort dan moet dat maar” houdt ze zich voor. Overigens is dit Giorgio’s houding die ze heeft overgenomen omdat die wel bij haar past. Of het verstandig is, is een andere vraag dan of het naïef is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *