Naomi is vandaag jarig!

Naomi is vandaag jarig!

Naomi is vandaag jarig! Ze is vandaag 20 geworden! En dat werd gisterenavond al gezellig gevierd onder het genot van een drankje en een gezellig kampvuur. Uiteraard werd er om 00:00 uur gezongen voor de jarige job met de nodige knuffels. Ook vanmorgen werd de jarige job verrast met een ontbijt op bed door haar vriendje Gio. En uiteraard verjaardagspost met veel confetti en ballonnen. De dag begint dus weer goed! Wellicht zal er vandaag nog een verrassing plaats vinden.

Joey wil Naomi namelijk verkering vragen, daar had hij het midden in de nacht over met Joey. Uiteraard met een paar drankjes op, dus het is nog even afwachten of het daadwerkelijk zal gaan gebeuren. Eerder liet Gio weten dat hij namelijk geen relatie zou willen. Vannacht zij hij iets anders en vraagt aan Joey of LauraB iets tegen hem gezegd heeft over wat Naomi voor verjaardagscadeau zou willen hebben?  Nee antwoordt Joey, echt niet. Maar je hebt tocht wel een echt cadeau?” Giorgio zegt dat hij een armband voor haar heeft. En dan komt het verrassende, ik denk dat ik haar ga vragen,verkering vragen. Joey adviseert dat Gio het niet vast hoeft te leggen. Naomi is immers nog jong, is dit wel de juiste plaats en het juiste moment? Gio antwoordt stel ik doe het wel. En ik ga er volgende week uit. Dan weet ik zeker dat ze óf kapot gaat, of dat ze achter me aan loopt. Maar als ik haar een cadeau geef en zeg je betekent echt heel veel voor me. Ik denk dat ze misschien teleurgesteld is als het daarbij blijft. Wordt nog vervolgd? Wij hebben Gio vanmorgen nog niets horen vragen…

Ontbijt op bed voor Naomi

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Evy at 11:15

  Anneke, hij heeft toch al aangegeven dat hij niet door gaat met ze 1 april grap! En daarbij ze zijn allebei jong en als je jong bent weet je nu eenmaal niet zo goed wat je wel en niet wil zeker als je in een samenleving als Utopia zit dat is heel begrijpelijk.. Verder vind ik het jammer dat elke keer als ik een reactie van jou lees deze negatief is, als je Utopia zo negatief vind waarom doe je het jezelf dan aan om te kijken?? Mis een idee om daar lekker mee te stoppen en iets te kijken waar je wel blij van word? Zomaar een ideetje hoor

  • anneke g at 16:33

   Het is toch de bedoeling van deze side dat je eigen mening geeft of heb ik het verkeerd, en zoals ik al eerde schrijf ik po- en negatief nieuws.
   Ik krijg ook wel eens reacties van mensen die het wel goed vinden dat ik po- en negatief schrijf .
   Ik vraag me af of jij vaker schrijft en leest want ik ben niet de enige, er zijn er nog meer die elke keer alles afkatten en vloeken ,dat zal je bij mij niet vaak zien.
   Heb laatst nog van 3 meiden een compliment gehad alleen ik moest beter op ….. en ,,,,,, letten

   • adriana46 at 17:59

    Anneke g, iedere bijdrage en mening is welkom.
    Enkel de positieve geluiden en nooit de negatieve oogpunten dat is niet eerlijk. Ik wed dat jij ook wel eens positieve meningen hebt gehad. Negatieve meningen houden ons scherp. Soms zou ik willen dat iets van onze negatieve mening bij de Utopianen terecht zou komen. Dan ook kunnen zij zorgen dat zij dit als een feed-back voor een nieuwe gedragslijn/beleidsplan gaat gelden.

    • anneke at 18:49

     Zal ik jullie iets bekennen ik ben zowel anneke als anneke g dat het nog niemand op is gevallen, 1 is van mijn computer de ander van mijn IPad, vooral de 3 dames die geschreven anneke waar zijn je …… en je ,,,,,,, zijn ze op .
     En Adriana 46 ik schrijf altijd po- als negatief en krijg ook po – als negatief ik heb 1 keer een bericht gehad zij wenste mij het ergste.
     Als ik een reactie geef en zij reageerd heb ik geschreven dat ik op haar niet meer reageer maar dat ik blijf schrijven.

 2. Willy at 11:08

  Als gio verkering vraagt zou dat stom zijn, hij gaat er straks uit, en idd naomi gaat er achter aan of ze gaat kapot, want gio heeft buiten de poort zo weer een ander

 3. anneke at 10:58

  Weet hij nu wel wat hij wil of is dit zijn stomme 1 April grap , ik moet er niet om lachen.
  Ga iets doen inplaats van onzinnege dingen bedenken , ik hoop nu echt dat je 1 April er uit gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *