Colinda was helemaal van het padje af

Colinda was helemaal van het padje af

Het was vannacht erg gezellig, met redelijk wat alcoholische versnaperingen. Zo ook Colinda, echter kan zij er weinig van herrineren. Gelukkig weet Wilco het wel en heeft vanmorgen uitgebreid verslag gedaan van zijn dronken vriendin. Zo vertelt Wilco dat Colinda knap vervelend was. Je liep continu heen en weer van de rokerspek en weer naar bed. Je wilde mij niet met rust laten in bed en had zin om te knuffelen, en meer. En toen je eindelijk sliep snurkte je zo hard dat ze de hele loods wakker zaagde! Er verschijnt een lach op Colinda haar gezicht en beloofd niet meer te gaan drinken. Zal ze die belofte ook waar maken?

Er was nog meer “drama in de loods”. Zo zat Mark te huilen bij het kampvuur. En had Joey ook een slokkie teveel op. Hij besprak samen met Gio over Naomi en mogelijk verkering vragen waar we eerder al over schreven. Hier stond LauraB ook bij en zij kon het geen wat Joey zei niet zo waarderen. En ze vraagt aan Joey of hij de relatie tussen Gio en Naomi vergelijkt met die van hun. Er volgt een lange stilte en LauraB besluit nog maar even een sigaretje te roken. Vervolgens wordt Gio gehaald door Naomi en wil LauraB het gesprek aan gaan met Joey. Ze is benieuwd of er iets aan de hand is. Joey antwoordt nee, en dat wil ik ook zo houden. Maar daar laat LauraB het er niet bij zitten, ze wil niet meer vergeleken worden met Naomi en Gio. Vervolgens ontstaat er een conflict, waarin Joey laat weten hun relatie eigenlijk niet wilde maar hoe snel een ruzie voorbij kan zijn knuffelen ze al snel weer. Momenteel hebben verschillende bewoners dus last van een kater. En de activiteit is dan ook niet extreem hoog te noemen. Wie weet veranderd dat nog wel…


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *