De Laura’s over Gio

De Laura’s over Gio

Tijd om even te praten, zo dachten Laura en Laura. Dit keer niet op het welbekende bankje maar op bed. De drank heeft vele bewoners schade toe gebracht en het loopt allemaal wat moeizaam vandaag. Nadat Laura vertelt heeft over het conflict met Joey maar het uiteindelijk toch weer goed is gekomen. Begint Laura over iets anders, ze zegt dat ze gisteren iets mee gemaakt heeft waar ze verdrietig van werd. Gio was toen in gesprek met Joey en Naomi zat binnen maar te wachten tot hij zou komen. Naomi mocht van Gio niet naar buiten en dacht dat hij een verrassing voor haar aan het regelen was. Echter had Gio het dus over verkering vragen ja of te nee. Wat er op neer komt geen verrassing geregeld en ook geen cadeautje. Als Lot dat bij mij zou doen zou ik zo verdrietig zijn! De twee babbelen nog even verder en blijkbaar hebben ze van het ontbijt op bed van Gio nog niet gehoord. De twee dames zijn het wel met elkaar eens dat Naomi Gio beter kwijt dan rijk kan zijn. Maar dat moet ze eerst zelf in zien. Wel besluiten ze Naomi lekker in de watten te leggen vandaag. Ze is immers jarig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *