Date Anthony over conflict Tineke en Wilco

Date Anthony over conflict Tineke en Wilco

Gisteren was er een heftige ruzie tussen Tineke en Wilco. De date van Tineke,  Anthony was daar ook bij aanwezig en werd toen de ruzie nogal opliep vriendelijk verzocht om maar naar huis te gaan. Eigenlijk zou hij blijven eten maar volgens Gabriëlle zou dat die avond toch niet veel meer uithalen. Voordat Anthony Utopia definitief verliet liet hij nog even weten hoe hij de aanvaring heeft ervaren.

Anthony vertelt dat hij graag met Wilco in gesprek wilde gaan over Tineke. Maar dat liep helemaal uit de hand en ging verkeerd. In zijn ogen zou het beter zijn als het eens goed gepraat zou worden. Dan verpest het de sfeer voor beide partijen niet meer. Tineke zat er nogal mee. Het resultaat hoeven we niet meer over te schrijven, dat is jullie vast wel bekend. Het irriteert Anthony wel hoe Wilco met vrouwen omgaat, de manier waarop hij ze aanspreekt is geen stijl. Het gaat mij om de normen en waarden en respect naar een vrouw. Als je dat niet hebt dan spoor je niet. En toen escaleerde het en sloeg Tineke met die beker op tafel en was het allemaal schreeuwen en toestanden. En toen ben ik maar weg gegaan, ik vond het niet prettig maar die dingen gebeuren. Het zat eraan te komen maar ik heb best wel genoten hoor! Het was ergens wel geslaagd, maar ergens ook wel weer niet…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 08:30

  Wanneer wordt die Wilco nou eens op zijn plaats gezet door de andere utopianen?
  Die vent verpest altijd alles voor iedereen.
  Er wordt iets leuks voor Tineke georganiseerd om haar uit die slechte vipe te halen en wat doet Wilco, die gaat even in geuren en kleuren tegen haar date vertellen wat Tineke allemaal verkeerd doet, dat slaat werkelijk nergens op!! Dat is inderdaad respectloos!!
  Wilco is een grote loser!!!!

  • Mjo at 12:36

   @Mieke, vraag ik mij dus ook af, hoelang de Utopianen dit gedrag van Wilco blijven/nog accepteren.

   Maar ik denk eerder dat ze Wilco niet durven aan te pakken. Want iedereen beseft hoe gemeen en achterbaks hij is. Voor je het weet heb je in Utopia geen leven meer. Hebben we wel aan Patrick gezien. En als Tineke niet op past, overkomt haar het zelfde.

   • anneke at 13:48

    Ze zijn allemaal gewoon bang voor hem ik had hem allang genomineerd en had geprobeerd een stuk of 8 mee te krijgen.
    Ik had hem allang verrot gescholden.
    En mensen let niet aldoor op de spel fourten met d of t of dt als je maar weet wat het dan moet zijn, ik vind het erger al die f woorden of scheld woorden of naams veranderingen ze hebben namen gekregen van hun ouders

 2. rina at 17:50

  Het is diep treurig dat ze iets organiseren voor Tineke en dan zo verpesten voor haar en die man.
  Wat moet hij wel niet denken, heb hier echt geen woorden geen normen en waarden meer.
  Wilco heeft het maar over die eruit dan weer een ander die er uit moet hij valt me zo regen.
  Wordt tijd dat hij er uit gaat.

 3. bart g at 16:35

  Anthony.

  Naam 10 mee uit de ijzeren mooi waar zij inzit.
  Zij hoorden niet thuis in die zwijnenstal.

  Zij heeft meer hersenen dan die andere gekken bij elkaar.

  En daar zijn zij bang voor …daarom treiteren ze haar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *