Utopia nieuwtjes 26 maart

Utopia nieuwtjes 26 maart

Het Utopia nieuws van 26 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op de hoogte zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in zich in Utopia afspeelt.

 • Gio en Wilco hebben de koeien weer verzorgd
 • De bewoners waren omstreeks 11:00 allemaal wakker.
 • Bjorn belt op om een band te regelen. Deze band komt op de jamsessie binnen Utopia en vind op 18 april plaats. Het gehele telefoongesprek kun je hieronder nog eens terug kijken.
 • Naomi is helemaal mooi gemaakt, de jonge dame is vandaag jarig. Gaby stort zich op haar haren en maakt er iets moois van.
 • Vraagt Gio vandaag verkering aan Naomi? Vannacht leek hij te twijfelen en wist niet of hij haar nou moest vragen of niet. Verdere ontwikkelingen houden we in de gaten!
 • Gio lijkt besloten te hebben wanneer hij Utopia gaat verlaten. Dit heeft hij in een geheimzinnig gesprek met Gabriëlle laten weten. Wanneer dat is is vooralsnog onduidelijk…
 • Gio is bezig met het inpakken van bestellingen, de hoodies van Laura gaan erg hard. Er moeten zelfs dozen bijbesteld worden om alles te kunnen verwerken. Bjorn doet nog maar even een telefoontje.
 • Gabriëlle en Tineke hebben het over chips. Het lijkt Tineke wel een leuk idee om chips met rotti smaak te maken.
 • Bjorn en Ivan zijn druk aan het bellen voor de markt. Er zijn namelijk nog enkele kramen beschikbaar. Zo zijn ze bezig met een glas blazer en het regelen van een orgel.
 • Mark en Laura bestellen de posters van Chris. Wil jij de nuchtere tuinman in groot formaat boven je bed? Dan kun je de foto binnenkort op de webshop bestellen.
 • Laura heeft de samples binnen van haar petten. Ze bekijkt ze uitgebreid en keurt ze vervolgens af. Ze vindt ze niet mooi genoeg.
 • Chris staat zoals we gewend zijn hard in de tuin te werken.
 • Gaby knipt Wilco, ze voorziet hem van een nieuwe coupe
 • Ivan was tijdens zijn zoektocht samen met Bjorn naar nieuwe standhouders in slaap gevallen. Wilco wekte hem op een hele “subtiele” manier met een hoop geschreeuw…
 • In de toekomst zullen er waarschijnlijk verwendagen komen. Gabriëlle, Wilco en Gaby hebben dit verzonnen. Uiteraard moet het nog uitgewerkt worden, Gaby vond het in ieder geval een heel leuk idee.
 • Gabriëlle had weer eters, ze serveerde weer overheerlijke zelfgemaakte rotti.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Ivan in slaap gevallenUtopia Gabrielle serveert roti 26 maart door UtopiaFraek

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 19:03

  Zoals je bij een ander verhaal heb kunnen lezen ben ik anneke g als anneke .
  adriana46 ik ben erg van centen en ik geeft het maar 1 keer uit maar hun geven het geld wat ze niet hebben al uit en denken o het komt wel , Ik heb van mijn moeder geleerd geef nooit het geld uit wat je niet hebt spaar er voor en daar ben ik mijn moeder nog zeer dankbaar voor ook al is ze al 22 jaar geleden overleden als er wat is denk ik hoe deed moeder het.
  Ben zelf bijna 57 en al 15 jaar in de wao dus weet met geld om te gaan

 2. anneke g at 16:22

  Zijn er nu wel of geen kramen beschikbaar de ene dag wel de andere dag moeten ze mensen afbellen weten jullie het nog
  Laura heeft de petten afgekeurd wat gaat dat dan weer kosten dat bedrijf kan ze ook net meer verkopen kijk eerst wat je bestel voor je de keuze maakt.
  Er worden posters besteld weten jullie al hoeveel mensen er een willen straks te veel en weer weg gegooid geld
  Bjorn die een band besteld is er iemand bij voor de zekerheid voordat het weer verkeerd af loopt.
  En over de operatie van Giorgio is hij dan binnen een dag terug .en waarom gaat hij niet meteen weg ik vindt het allemaal wel makkelijk gaan hij kan zomaar weer een dagje weg .

  • adriana46 at 18:20

   Anneke g even een complimentje: met mensen zoals jij houdt die rekening houden met onvoorziene gebeurtenissen, zou je in een bedrijf werken, dan wel in Utopia wonen…. ze hadden dan geen crisis-management nodig.

   En Petra, ik stond ook net op het punt naar AH te gaan, inderdaad kijken of die Chips met Roti smaak in het assortiment hebben. Anders neem ik wel naturel met heerlijke heksenkaas 🙂

 3. Petra at 16:18

  Hoeveel uur per dag slapen die Utopianen eigenlijk….om 11.00 uur was iedereen wakker….me dunkt op een doordeweekse donderdag! En chips met rotismaak…heeft Lays die nog niet in het assortiment? Die maken de vreemdste combi’s, ga straks ff kijken bij AH>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *