Joey is Bjorn helemaal zat

Joey is Bjorn helemaal zat

Het is aardig rustig in de loods. Benieuwd wat er wel gebeurd? Lees hier dan alle kleine gebeurtenissen terug. Aangezien het rustig is gaan we even terug naar vanmorgen. Terwijl Joey en LauraB van hun ontbijtje genieten volgt er een gesprek. Al snel wordt duidelijk dat Joey Bjorn helemaal zat is.

Joey en LauraB genieten van een eitje en zitten gezellig te kletsen als Bjorn langskomt. Hij vertelt een aantal dingen en wenst hen tenslotte een smakelijk eten. Zodra hij is vertrokken trekt Joey een raar hoofd. Wat LauraB niet vindt kunnen, gedraag jezelf voegt ze eraan toe. Maar weet al waar Joey op doelt en zegt het is ook verschrikkelijk, hij stopt ook niet! Precies antwoordt Joey, stop met dat gebler! Het is echt onnozel. Weet je waar ik mezelf op betrapte? Je voert toch wel eens een gesprek hierbuiten dat je denkt, ik wil eigenlijk doorlopen want ik heb hier helemaal geen zin in, maar jij hebt er blijkbaar behoefte aan dus ik blijf staan. Ik heb dat idee dus constant bij hem. LauraB lacht en Joey benadrukt dat hij Bjorn niet onaardig vind, het is een top gozer. Maar hij is gewoon het minst interessante wat er kan gebeuren op een dag. Dat ‘ie langskomt en dat je denkt, wat moet ik ermee?! Hoe denken jullie over Bjorn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 04:13

  Joey is Bjorn zat? Weet hij wel hoeveel mensen hem en zijn na praatster zat zijn?
  Mister bemoeial die zichzelf op een voetstuk zet en softe Laura die saamhorigheid wenst en elke dag op het bankje zit te roddelen over iedereen.

  • anneke at 13:59

   Ze gunnen elkaar ook niks ze hebben nog nooit van samen werken gehoord ,als er een nieuwe er in komt en die heeft hele goeie dingen thuis al uit gewerkt gunnen ze het die persoon nog niet.
   De gene die er in gaan moeten wel heel goed na denken wat er wel en niet goed gekeurd kan worden ga thuis alles uit werken wat alles kost en of het te verkopen is op markten
   Ik wens de nieuwe in woners veel plezier

 2. adriana46 at 19:15

  Inderdaad Willy, ik denk ook dat Joey bang is voor concurrentie van Bjorn. Want het is een sympathieke, rustige en inderdaad ook knappe jongen. Niets mee mis.

 3. Willy at 16:43

  Bjorn is een goede goser, kan goed kletsen ,maar daar zijn er meer van. Hij heeft het hart op de goede plaats, Ik denk dat Joey een beetje bang is dat bjorn hem gaat ‘overtreffen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *