De Utopiaanse spelen

De Utopiaanse spelen

De Utopiaanse spelen, bedacht als activiteit om de saamhorigheid te verbeteren vindt vanmiddag plaats. Ook worden er groepjes ingedeeld, twee tallen die alle activiteiten samen zullen doen. Mark heeft voordat de spelen begonnen de teams ingedeeld:

Gabriëlle & Bjorn
Colinda & Wilco
Chris & Tineke
Gio & Gaby
Joey & LauraB
Mark & Laura
Ivan & Nicole

Er zijn verschillende activiteiten gepland zoals boogschieten, vrouwen sjouwen, touwtrekken, kei werpen, spijker slaan en evenwichtsbalk vechten. Maar eerst laat Mark het luchtalarm loeien om alle bewoners in te lichten. Mark en Joey zijn verkleed als keizer en sommige andere bewoners ook. Zo heeft Nicole een paar strijd strepen onder haar ogen en Laura heeft ook een gewaad aan. Eerst gaat de groep naar het weiland waar de opening plaats vind. Joey heet iedereen welkom bij de spelen. We hebben 6 onderdelen. Vervolgens wordt de Utopia spelen vlam aangestoken en brand zolang de spelen in Utopia zal duren. Iedereen gaat vervolgens naar het volgende onderdeel spijker slaan. Naomi doet niet mee omdat ze last heeft van pijn. Bij elk onderdeel wordt de tijd gemeten. De winnaar zal de meeste eindscore hebben en wat de prijs is is tot op heden onbekend. Maar het gaat niet om winnen zoals Mark al zei, maar om het samen doen. De saamhorigheid. Na de spelen gaan alle bewoners vermoeid terug richting de loods. Berekenen Joey en Mark de onderstaande uitslag.

1e plaats:42 punten: Joey en LauraB
2e plaats: 41 punten: Ivan en Nicole
3e plaats: 29 punten Gabriëlle en Bjorn
4e plaats: 28 punten: Mark en Laura
5e plaats: 23.5 punten: Gio en Gaby
6e plaats: 20 punten: Chris en Tineke
7e plaats: 19.5 punten: Colinda en Wilco

De winnaar krijgt een enige echte Utopia spelen medaille.En Joey deelt mede dat er vanavond een feestje plaats zal vinden. Filmpjes van dit spectakel zullen we nog plaatsen zodra deze beschikbaar zijn.

utopiaanse spelen vlam

De winnaars

De winnaars geven elkaar een knuffel

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • David Brigham at 15:35

      Ja, vooral Ivan (en Gio) zijn zeer kleinzielig hierover. Ivan was juist zo opgeknapt, nu is hij weer helemaal op de schreeuwerige “F** you” tour, om zoiets kleuterigs. De ware aard komt bij allemaal steeds weer bovendrijven.

  1. David Brigham at 14:38

    Saamhorigheid (t.o.v. iedereen) is toch echt heel wat ander dan kleffige vriendjespolitiek (t.o.v. een paar uitverkorenen). Waarom die plakkers (Colinda & Wilco, Joey & LauraB, en Ivan & Nicole) nou niet uit elkaar gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *