Tineke duikt in het modderbad

Tineke duikt in het modderbad

Eerder schreven we al over de verwendag  van Tineke, zo werd ze gemasseerd door Colinda. Zal de make-up verzorgd worden en haar haren netjes gemaakt. Echter is er nog een verrassing een modderbad speciaal voor de diva! LauraB is druk in de was al druk in de weer met zand scheppen, stiekem uiteraard. Daarna wordt het bad met water gevuld en wordt het zand met water gemengd. Vervolgens wordt Tineke geblinddoekt door Laura, met de mededeling dat er een heerlijke verrassing te wachten staat. Tineke  vind het maar spannend en snapt er niks van. Dan wordt ze begeleid naar buiten, vervolgens geeft Laura instructies. Haar schoenen moeten uit en uiteraard haar zender moet af. Daarna wordt ze in bad gezet, ohh f*ck ik zit in een bad concludeert Tineke. Even een modderbadje voor je huid voegt Gabriëlle eraan toe. Het water is niet koud, LauraB heeft uiteraard voor warm water gezorgd. Vervolgens wrijft Tineke wat modder op haar armen, lekker scrubben! Gabriëlle vind het hartstikke enig dat ze dit doet. Terwijl Tineke lekker in het modderbad zit begint de meiden klets alweer snel. Er wordt over mannen gesproken en op wat voor types ze valt. Handig om te weten, voor de speeddates die er nog aan komen. Dan is Tineke er klaar mee en is het tijd voor een douche. Daarna zal ze weer verder verwend worden.  Wat zou de verwendag van Tineke nog meer brengen?

Voorbereidingen modderbad

Verwendag Tineke modderbad

Tineke in modderbad

Tineke in modderbad

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 13:14

    Volgens mij moet je dan wel minder aan hebben zo komt de modder toch niet op je lichaam .
    Ik had idee dat je op een bank moest gaan liggen en dat je dan ingesmeerd werd of vergis ik me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *