Utopia nieuwtjes 25 maart

Utopia nieuwtjes 25 maart

Het laatste Utopia nieuws van 25 maart vind je terug in dit bericht. Alle kleine nieuwtjes op een rij zodat je weer volledig op de hoogte bent!

  • Wilco en Gio hebben vanmorgen de koeien verzorgd. Wilco wil graag helpen omdat Gio binnenkort een operatie aan zijn schouder krijgt en daardoor tijdelijk het zware werk niet meer kan doen. Gio legt alles haarfijn uit en Wilco lijkt het nog leuk te vinden ook!
  • Aangezien Wilco en Gio toch vroeg wakker waren hebben de heren gelijk de keuken even opgeruimd.
  • Naast de post van Ivan en Gio is de krant er ook. Ook de bewoners zijn er op de hoogte van het tragische nieuws rondom de vliegtuigcrash in Frankrijk. Joey en Bjorn vonden het indrukwekkend om te lezen. LauraB en Laura lezen het ook, ze vinden het heel erg. Laura zegt nooit meer te willen vliegen. Gabriëlle vind het ook heel erg, ze gaat slecht op vliegtuigrampen.
  • De bouwmaterialen voor het cordwood huisje van Nicole zijn bezorgd. Binnenkort kan er dus weer flink gebouwd gaan worden!
  • Vandaag wordt het een sportieve dag in Utopia, dit naar aanleiding van de Topi plannen waar we eerder over schreven. Althans dat is de bedoeling, echter zien we nog weinig beweging. Wellicht speelt het weer een rol of wachten de bewoners tot vanmiddag?
  • Tineke wordt in de watten gelegd, ze krijgt onder andere een massage en wordt mooi opgemaakt. Even lekker verwennen na een wat moeilijkere periode. Je bent een diva of je bent het niet aldus Colinda.
  • Gio laat weten dat zijn 1 april grap die hij eerder gepland had niet meer door laat gaan. Hij wilde namelijk zijn vertrek uit Utopia faken.Zo heeft Ivan afgeraden het niet te doen. Het zou ook verkeerd opgepakt kunnen worden door andere bewoners.
  • De boodschappen zijn weer besteld, en er is ondanks de crisis weer  van alles besteld. Zo is er voor vanavond een feestje gepland compleet met 6 liter sterke drank. Niet alleen voor vanavond maar ook voor het feestje van Naomi laat Gio aan Mark weten. Gabriëlle vind het maar moeilijk om chips te zien.

Uiteraard zullen we dit bericht van updates voorzien, kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Wilco doet koeien met Gio

Bewoners lezen over vliegtuigchrach

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *