De Topi plannen van de bewoners

De Topi plannen van de bewoners

Gisteren avond schreven we al over de Topi verkiezing. Joey en Mark hebben gewonnen en hadden het volgende bedacht: iedereen zou 30 minuten lang in tweetallen iets moeten verzinnen wat de groep gaat doen, wat de groep dichter bij elkaar zou kunnen brengen. Maar het mag niet zoveel kosten. Het moet geen hele week duren, maar een hele dag. En het zou leuk zijn als er ook nog een sportief tintje aan zou zitten. Na het Utopiaans half uurtje begonnen de presentaties. We hebben het puntsgewijs omschreven zodat het een hele lap tekst scheelt :). Uiteraard hebben we wel een filmpje toegevoegd zodat je het nog eens terug kunt kijken.

  • Colinda en Wilco komen met een wedstrijdvorm die helemaal gratis is: degene die het langst balanceert op de rand van het zwembad wint.
  • Giorgio en Chris willen een vijfkamp organiseren. Een rondje lopen, keiwerpen, voetballen, trefballen en als laatste een rondje zwemmen.
  • Laura en Laura B zouden in navolging van keizer Vitellius uit de Oudheid graag zorgen voor brood en spelen. De Utopiaanse Spelen bestaan uit een zeskamp: touwtrekken, boogschieten, kogelstoten, vrouwen sjouwen, spijker in een boomstam slaan en boomstam zagen. Als de avond valt is het tijd voor het brood van Vitellius: gezelligheid bij het kampvuur.
  • Bjorn en Gaby gaan terug naar de kindertijd en willen wat spelletjes doen. Het namenspel, verstoppertje en buskruit natuurlijk! ’s Avonds zijn ze voor een gezellige rendez-vous: een logeerpartijtje met de matrassen in de woonkamer.
  • Nicole en Ivan pleiten voor een activiteit waarmee je ook geld kunt verdienen. Verven met alles behalve een kwast: met je body painten. De tekeningen die daaruit komen worden verkocht op de webshop. Ook zij willen ’s avonds gezellig rond het kampvuur zitten.
  • Tineke en Gabriëlle zoeken het op het geestelijke vlak: het is de bedoeling dat ze met z’n allen gaan schrijven. Dat wat wordt geschreven wordt ’s avonds bij het kampvuur voorgedragen.

Na de presentaties trekken de Topi’s van de week zich even terug. Tijd om de plannen te bespreken en een winnaar bekend te maken. Uiteindelijk hebben de heren de voorkeur voor de Utopiaanse spelen. Maar hebben wel een toevoeging.  Ze zullen een evenwichtsoefening doen in plaats van het zagen van de boomstam. ’s Avonds zullen ze samen spookverhalen te vertellen met een hapje en een drankje, waarna ze allemaal naar hun eigen bed zullen gaan.

Utopia Bewoners presenteren Topi plan door UtopiaFraek

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *