Post voor Ivan en Gio

Post voor Ivan en Gio

De morgen begint goed in Utopia, dit keer is er wederom post voor de bewoners en zijn Ivan en Gio de gelukkigen.

Ivan zit gezellig met Nicole op de bank en oogt erg blij. Ivan zegt dan ook lachend dat haar moeder helemaal aan het plannen is wat ze gaat koken als ze langs komt. Ze kan er niet tegen dat ze niet goed te eten hebben. Dat het leuke post is is wel duidelijk, regelmatig lachen Ivan en Nicole erop los. Zo heeft hij een grappige brief, iemand die zich aanbied als bodyguard omdat hij vrouwonvriendelijk zou zijn. Verder is het op het thuisfront allemaal goed zo vertelt hij als LauraB er naar vraagt. Zijn moeder is blij dat de bewoners weer redelijk normaal gedragen tegenover elkaar. Ook heeft Ivan kaarten en brieven van zijn zussen en er worden mooie foto’s mee gestuurd. Ook foto’s van zijn diploma uitreiking.

Ook Gio heeft post ontvangen en lag dit lekker op bed door te lezen. We zagen hem met een blij gezicht verschillende kaarten lezen. Echter liet hij er niet veel over los en helaas hebben we daar niet veel van op kunnen vangen omdat de regie de camera’s wisselde. Mochten we later meer op vangen zullen we dat in dit bericht verwerken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ron at 10:11

    Als ivan als lid van het markt commitee nu ook eens zijn mailtjes leest en beantwoord dan gaat hij io de goed weg maar nu nog steeds niet fatsoenmlijk

    Eerst iemadn een kraam toewijzen laten betaln want de opdracht voor betaling is geven en nu afzeggen want er zijn teveel stands met hetzelfde grog schandaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *