Speeddaten met Tineke

Speeddaten met Tineke

Laura en Gabriëlle zitten op de bank, ze hebben het over Tineke. De bewoner die de laatste tijd veel besproken wordt. Laura en Gabriëlle bespreken dit keer een leuk onderwerp waar Tineke de hoofdrol in speelt.

Die vrouw heeft echt een man nodig aldus Laura. Ze zit haar ogen ook uit te kijken voegt Gabriëlle eraan toe, dan denkt ze welke lekkere man ga ik vandaag eens ontmoeten. Ja antwoordt Laura, het is zelfs al zo erg dat ze nu ook naar leuke vrouwen kijkt. Gabriëlle lacht, dan is het wel heel ver met je! Laura vind het daarom ook wel een goed idee om één vrouw uit te nodigen. Ze gaat niet goed worden denkt Gabriëlle, maar het is wel spannend! Laten we het gewoon doen, laten we er iets leuks van maken antwoordt Laura. De twee gaan vervolgens aan de slag, er komen 4 mannen en wellicht ook een vrouw, anders 5 mannen. Het wordt gelijk op de website gezet, met een passende tekst. Alle informatie kun je via de Utopia courant terug lezen. De mannen mogen 10 minuten met Tineke speeddaten met Tineke. Tineke mag na de dates zelf kiezen met wie ze verder wil. Wie weet ontstaat er wel iets leuks. Aanmelden kan via inwoners@talpa.tv zet hierin een leuke foto, en wat leuke informatie over jezelf. Wie weet ga jij er dan met Tineke vandoor?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *