Oude bewoners tegen de jongere bewoners?

Oude bewoners tegen de jongere bewoners?

Laura en Laura zitten op het wel bekende bankje en bespreken weer allerlei zaken die zich in Utopia afspelen. Zo hebben ze het over Colinda maar ook over de huidige samenstelling van de groep…

Colinda loopt volgens LauraB met het gevoel dat ze in de steek is gelaten door de twee Laura’s. Dit na de relatiebreuk met Patrick en volgens LauraB is dit niet waar. Als er iemand anders is dan dat ik haar heb leren kennen dan is zij dat wel. Ik ken haar niet meer, vraag mij af of zij zichzelf is voegt Laura eraan toe. De jongeren doen het niet goed in de ogen van de ouderen, het is jong tegen oud. En dat vind Laura erg jammer, eigenlijk zou men krachten moeten  bundelen zodat je iets kunt leren van elkaar binnen Utopia. Maar voor nu houdt ze een beetje afstand van de negatieve sfeer bij de wat oudere bewoners. Op die manier hoeft zij geen relatie te onderhouden en ontstaan er ook niet snel problemen. LauraB geeft haar naamgenoot helemaal gelijk. Ze focust zich dit moment ook liever op haar eigen projecten. Hieronder kun je het gehele gesprek nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:40

  Gaat tijd worden dat ze een groep gaan worden en samen gaan werken en niet de oudjes tegen de jongste
  Maar wie bedoelen ze met de oudjes boven de dertig kan je dat al oud noemen

 2. adriana46 at 20:04

  Ik geef de beide Laura’s groot gelijk. Focus je op de eigen projecten. Van de oude groep gaat inderdaad een hele negatieve (ontevreden) sfeer uit. Ga daar bovenstaan. Positiviteit is waarmee je alles beter overwint en wat ook vrolijkheid geeft.

  En ja Colinda is een volstrekt andere persoon als de Colinda die destijds Utopia binnen kwam. Schaamteloos tegenwoordig….. helaas! 🙁

  • Sylvia at 02:25

   kun je wel zeggen, ‘focus op je eigen projecten’ maar die dames hebben geen projecten, alleen een paar tatto afspraken voor Laura maar Laura B doet helemaal niets!! En wat gaat er dan voor positiefs uit van de jongeren?? Naomi gilt alleen maar, gaby doet niets, Gio doet ook niets, Gabrielle doet ook niets, Laura B doet ook niets, Ivan is een twijfelgeval qua werk. Dus ik snap je hele reactie niet. Kijk eens naar het vele geroddel van de beide Laura’s , één en al negativiteit, dus… ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *