Tineke wordt geen medewerker van Le Luifel

Tineke wordt geen medewerker van Le Luifel

Gisteren hield Mark nog enkele sollicitatie gesprekken om zijn personeel voor Le Luifel uit te breiden. Zo sprak hij met Tineke en Nicole omdat de dames wel interesse hadden om Mark mee te helpen.

Mark en Wilco besluiten eens te gaan zitten om de gesprekken te evalueren. Tineke wordt als eerste besproken en er wordt niet echt positief over gesproken. Wilco heeft zijn mening al klaar wat betreft Tineke. Hij vindt Nicole namelijk veel geschikter voor de functie. En ook Mark heeft weinig goede woorden hij ziet Nicole ook liever in de frietkraam staan. Één minpuntje is dat ze rookt en dat gaat niet zo goed samen bij de kraam. Daarna wordt Tineke erbij geroepen en Wilco neemt ondanks dat hij geen eigenaar meer is het woord. Het mayonaise knijpen ziet er niet zo netjes uit, Nicole deed dat beter. Tineke heeft al door dat de heren met haar dollen en begint te lachen. Maar Wilco gaat nog een stapje verder, je borsten zijn te groot. Nicole is de volgende die het gesprek aan gaat. Mark heeft wel wat voorwaarden, uiteraard gaat het niveau van het gesprek op dezelfde toon verder. Mark grapt dat er met zo weinig mogelijk kleding gewerkt moet worden. Nicole antwoordt best wat meer decolleté te willen laten zien wat Mark natuurlijk leuk vindt om te horen. En ook heeft Nicole ervaring met het werken in een snackbar wat een groot pluspunt is. En als laatste hebben de heren nog een strikvraag, wat was de bestelling van vanmiddag? Nicole weet dit zonder enige moeite op te sommen met de prijzen er ook nog eens bij. De heren zijn al snel klaar met nadenken. Vanaf vandaag zal Nicole ook bij Le Luifel crew horen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • Mjo at 07:47

   Idd. @Ladybug helemaal met je eens.

   Als Wilco het echt serieus meent, met z’n opmerking over Tineke ” van je borsten zijn te groot” is hij vanaf nu helemaal en voorgoed in mijn achting gedaald tot een grote 0.

   Wat een seksistische opmerking. Bah bah. Alsof grote borsten of niet, een selectie criterium is of zou moeten zijn. Ik noem het eerder een vorm van (vrouwen) discriminatie.

 1. adriana46 at 19:56

  Knap hoor dat Nicole zo de bestelling van vandaag incl. de prijzen wist te noemen. Inderdaad Nicole is van een hoger level dan de meeste Utopianen. Ik zie haar graag als inwoonster. Een van de weinige waar ik mij niet aan stoor. Leuk dat Nicole als crew van Le Luifel verder gaat. Een aanwinst. Goed ook voor de klanten van Le Luifel want Nicole zal ook wel toezien op de reinheid die geldt voor het omgaan met voedsel.

  • anneke g at 23:44

   Ik heb haar al een paar keer gezien (toen op de bank) dat ze eens goed de waarheid sprak tegen de mannen moeten ze vaker doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *