LauraB spreekt Bjorn aan

LauraB spreekt Bjorn aan

Het viel LauraB gisteren op dat het 60’s en 70’s feest van Chris niet goed was georganiseerd. Er moesten namelijk nog veel dingen geregeld worden op het laatste moment en er waren maar 20 gasten! Ook het thema was niet echt terug te zien. Daarom besluit ze Bjorn eens aan te spreken over het organiseren van evenementen.

LauraB roept Bjorn even en gaan in de kamer zitten. Bjorn vond vanmorgen dat LauraB teveel bleef hameren op de slechte organisatie van het feest. en Daar komt LauraB nu even op terug, wat jij vanmorgen zei zit me toch niet zo lekker voegt ze eraan toe. Bjorn geeft uiteindelijk toe dat het feestje bedacht door Chris niet is gegaan zoals het eigenlijk zou moeten. Maar heeft ook zijn mening klaar, ik had zoiets van blijf er niet zo in hangen, want daar heb je alleen jezelf mee. Volgens LauraB is Bjorn te luchtig, het was gewoon een ruk feest! Dit moeten we gewoon niet willen. Ondanks het feit dat Bjorn achter de bar heeft gestaan, op aandringen van Wilco merkt ze op dat Bjorn weinig gedaan heeft. De voorbereidingen bijvoorbeeld.  Daarom stelt LauraB voor om samen de evenementen met Bjorn op te pakken met meer overleg dus. Bjorn geeft toe dat hij tijdens de voorbereiding wellicht meer had kunnen doen. Ik had misschien ook slingers op moeten hangen, voegt hij er droog aan toe. Wel snapt hij LauraB en is het met haar kritiek wel eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. christien at 08:21

  wat is die laura b toch zielig,iedereeen op zijn puntjes wijzen,en maar roddelen met laura over iedereen,maar ze moet eerdt is naar dr eigen kijken,want zelf doet ze ook bijna niets,echt n zielig mens is dat zeg!

 2. tinus at 03:37

  Die Laurab zal zelf eens een keer dr handjes moeten laten wapperen!!!Ze doet zelf geen ene moer,tenminste niet dat wij zien maar loopt tussen neus en lippen Gaby en nu dus ook bjorn even te vertellen wat ze allemaal fout doen pppffff!!Heel irritant dit…..

 3. Ladybug at 00:12

  O wat lekker makkelijk is dit!! Bjorn heeft weinig ervaring met het organiseren van zulke feesten en dan laat je hem lekker alleen modderen. Dan kun je hem later op het matje roepen!
  Waar was Joey die zich overal mee bemoeit Had hij niet even met raad en daad Bjorn bij kunnen staan?
  Dat misselijke roddelende mens maakt een pispaaltje van Bjorn. Mens hoepel op en ga naar huis in april.

  • Sylvia at 02:32

   Evenementen organiseren is juist hetgene waar Bjorn veel ervaring mee heeft, want dat is zijn werk, heeft hij voor gestudeerd. Hij krijgt alleen de kans niet daar omdat iedereen zo negatief tegen hem doet laat hij het er maar bij zitten. Hij doet het toch nooit goed!! Maar wtf is laura B om hem zo toe te spreken??? Miss negatief.

 4. anneke g at 00:01

  Het is net of Bjorn bij moeder overste moet komen en nog net niet over de knie gaat en nog net geen twee wees ze groetjes moet doen meid ga zelf eens helpen organiseren je hebt elke keer commentaar vorig jaar hielp je nog wel eens ga het weer doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *