Gio bedenkt 1 april grap

Gio bedenkt 1 april grap

Gio en Mark staan buiten bij een vuurtje te kletsen. Gio wil graag een 1 april grap uithalen en bespreekt dit met Mark.

Weet je wat het mooie is begint Gio tegenover Mark. Dan f*cken we Ruudwin ook, want dan is die kachel grap helemaal niets meer waard. Dan gaan mensen helemaal koek-koek worden en janken voor het leven. Dus ik heb wel een beetje je hulp nodig dat het niet uit de hand loopt. Zeg maar wat ik moet doen antwoordt Mark, dan moeten we eigenlijk wel de 31e wel je afscheidsfeestje. Je gaat 1 April dan weg. Goeie zegt Gio, en Mark voegt eraan toe dat dat dan op de agenda ingevuld moet worden zodat er niets gepland wordt. Verder help ik je wel lacht Mark. Mensen gaan helemaal gek worden denkt Gio. Mark denkt dat Naomi, Lau, Joey gek worden. Wilco gaat janken en Colinda waarschijnlijk ook.  Mark gaat met Colinda en Lau in gesprek erover. En Gio pakt dan Naomi en Joey, komt goed! Of gewoon in centraal aldus Gio met een speech met ik heb mijn 24 uur aangevraagd. Dan begin je gewoon met opruimen 1 april voegt Mark eraan toe. Jij komt dan naar mij toe met het verhaal dat je het niet tegen Naomi en Joey durf te vertellen. Gio benadrukt dat hij ook nog 3 meier heeft liggen, dat ik jou dan geef. Dan moet je iets afbetalen zodat Bjorn en Ivan erbij zitten en dan gaan lullen. Dat is ook f*cking mooi! Wanneer gaan we  beginnen vraagt Mark enthousiast. Gio denkt bij Naomi en Joey zo lang mogelijk te wachten om het aan hen te vertellen. De 31e wordt het plan in werking gesteld. De heren zijn razend enthousiast en lachen erop los. Het wordt echt gek aldus Gio.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 17:23

  En toen zei Giorgio geen 1 april ik ga echt weg en toen zei Mark ik ook en toen was de grap werkelijkheid
  En laten ze dan wel de goede eruit halen en niet weer een die alles beloofd en niks doet en een met een paar diploma’s waar geld mee te verdienen is

 2. Druif at 12:51

  Niks gebruiken , ze weet ervan en gebruikt net zo goed. Maar het is geen aanvulling meer . Helemaal eens.
  Aardige knul verder en sociaal misschien toch aanvulling

 3. David Brigham at 12:49

  Arme Naomi, voor haar is dit HELEMAAL geen leuke grap! Hij had dus beter haar als enige in vertrouwen kunnen nemen, niet Mark!

 4. bart at 11:01

  Te hopen dat hij echt weggaat….
  Hij is geen aanvulling meer…hij heeft zijn langste tijd gehad…ligt alleen maar met zijn doppie te spelen en haar te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *