Avond samenvatting 21 maart Utopia

Avond samenvatting 21 maart Utopia

Wat is er gisteren avond nog meer gebeurd in Utopia? We hebben een kleine samenvatting gemaakt zodat je weer volledig op de hoogte bent.

  • Chris werkte ’s avonds laat in de tuin, hij stond nog fanatiek te schoffelen. En dat in het weekend!
  • Boven op de vide werd er van alles besproken. Zo was Bjorn benieuwd wie binnen Utopia de meeste partners heeft gehad. Gabriëlle weet het antwoordt wel, Joey en Giorgio.Colinda legt het in details uit wat er allemaal gebeurd is. Beide heren hebben 3 bewoners als “vriendin” gehad. Wilco sarcastisch zegt dat Colinda zijn plan B was, waarop Colinda antwoordde ik laat me wel gebruiken hoor wat maakt mij het uit!
  • Gabriëlle is bij Tineke was het vissen op wat voor mannen ze valt. Tineke houdt wel van mannen met mooie tanden en geen koortslip. Gabriëlle vind een man met een gebit ook niet erg. Tineke lacht, en Gabriëlle antwoordt dat ze goed gaat met iemand die een gebit had.
  • Er werd gezellig geborreld met de B&B gasten. Allerlei onderwerpen werden besproken, zoals de gang van zaken binnen Utopia. Het weer en Chris babbelt wat over de tuin. De tuinman geeft allerlei tips. Misschien moet hij toch iets met de moestuin cursus doen. Het Volledige gesprek kun je in onderstaand filmpje terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *