De 60’s & 70’s party in Utopia

De 60’s & 70’s party in Utopia

De 60’s & 70’s party in Utopia is zojuist begonnen. De voorbereidingen zijn getroffen en terwijl Chris de eet gasten van Le Luifel een rondleiding gaf is de loods mooi aangekleed door de andere bewoners. Er worden niet extreem veel gasten verwacht, zo’n 50 stuks dus niet heel de loods is leeg gehaald. Wilco had een beetje de pik op Bjorn en stangde hem dan ook met verschillende opmerkingen. Hij zou niet Utopiaan waardig zijn en daarom mag hij vanavond wel iets anders doen dan alleen maar socializen en dus de bardienst draaien. Bjorn lacht als een boer met kiespijn en merkt op dat Wilco zichzelf wel erg goed vindt. Ook is er nog een aanpassing, er zou eigenlijk afgerekend worden met echt geld maar volgens Joey en Bjorn is het een beter idee om muntjes te gebruiken. LauraB heeft een hele playlist samengesteld en zij zal dus de DJ zijn voor vanavond. Omstreeks 20:15 komen de eerste bezoekers het terrein op gelopen en worden hartelijk ontvangen door organisator Chris en opgevangen bij de galarobe die bemant wordt door Tineke en Laura. Sommige gasten zijn verkleed en lopen er hipjes bij. De gasten zijn al snel binnen omdat het niet om een groot aantal gaat en al snel worden verschillende knallende classic’s gedraaid. Let’s get the party started!

Zodra er filmpje(s) beschikbaar zijn zullen we deze in dit bericht toevoegen. Kom je regelmatig even terug?

60's & 70's party Utopia

Het is niet extreem druk maar dat mag de pret niet drukken!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *