De opening van de wellnes

De opening van de wellnes

Eindelijk is de wellnes van Colinda dan af! Na veel strubbelingen kan het huisje in gebruik worden genomen. Tijd voor een opening met familie van Colinda erbij!

Colinda laat de sirene van het luchtalarm loeien om iedereen bij elkaar te roepen voor het speciale moment. En aan alles is gedacht, de bubbels en lekkere hapjes staan klaar. Gio verzorgd de speech en zodra zijn woordje erop zit is het tijd om het lint door te knippen. Colinda en haar dochter knippen het lint door en er volgt een applaus! Dan neemt Colinda ook nog even het woord. Ze biedt haar excuses aan voor de strubbelingen bedankt Patrick zelfs. Daarna is het tijd voor bubbels en een toast. Wilco verlaat even het gezelschap, hij wil liever niet mee proosten omdat Patrick genoemd is. Dat mag de pret niet drukken, er wordt gezellig geborreld en uiteraard ook nog de verrassing overhandigd die LauraB eerder bedacht had. Colinda is blij met de boeddha en krijgt dan ook een mooi plaatsje. Als de borrels en de hapjes erin zitten gaan de meeste bewoners hun eigen ding weer doen. Colinda, haar familie en Wilco blijven in de wellnes achter. Er wordt nog steeds flink bijgekletst en de familie lijkt het goed met Wilco te kunnen vinden. Colinda vertelt blij te zijn met de input van Ivan en Wilco. Anders had ze er nog niet in gezeten. Het bezoek zit er helaas alweer bijna op, maar Colinda krijgt het nog druk. Vandaag zullen ook de eerste klanten komen. Zal de wellnes van Colinda goed gaan lopen?

Wilco en Colinda in wellness

Wilco samen met Colinda en familie in de wellnes

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 13:10

  glas in lood is mooi , tot er weer een sloper voorbij komt , en dat raam eruit slaat . als er niet gebeurt , wat de sloper wilt , wellness wordt niks , moeten hun veel binnen halen , kwa klanten en geld , B en B brengt meer op , colinda is al negatief , mensen merken dat , die gaan gewoon naar mediums bij hun in de buurt , wordt een duur grapje , tijd die je kwijt bent als mensen ver uit de buurt wonen , kost het nog benzine of geld voor de openbaar vervoer , plus de readings . laten de mensen hun geld in de zak houden . mensen kunnen nu geen negativiteit gebruiken , ter wel zij zo negatief is

 2. ah at 12:56

  Wat maakt het toch uit dat de Welnesshokje beetje scheef staat. Er zijn in Nederland wel honderdduizend hokjes/schuurtjes/aanbouwsels die zo gebouwd zijn. PS; het glas in lood raam ziet er mooi uit. Veel succes met jouw Welness Colinda. Groetjes Andreas.

 3. Ladybug at 22:00

  Hoe tactloos en dom kun je zijn om die Patrick ook nog te noemen in je bedankjes!! Na ál die ruzies en teleurstelling die ze had met hem.
  Dat hok heeft dankzij hem zo lang geduurd en staat nog ellendiger en schever op de fundering als een Amsterdams grachten pandje uit 1600! Logisch dat Wilco wegloopt. Hij heeft er tenminste nog iets van gemaakt.
  En wat de deur betreft, daar heb ik geen woorden voor….zo erg.

  • anneke g at 00:34

   Wilco had na dat Patrick weg was alles kunnen slopen( op een nette manier) en op zijn manier alles kunnen op bouwen nu hoor je ja het is scheef het is de schuld van Patrick niks zijn schuld hij draaft overal zijn zin in waarom is hij dan niet opnieuw begonnen nee om dat hij dat elke keer kan zeggen hij (Patrick) is de schuldige

 4. anneke at 18:59

  Dat kan nog wel de plankjes van Patrick zijn want die zaagde allemaal van die kleine plankjes op de maat van de krukjes ziet er leuk uit
  En daar is de drank weer geen geld om hun kont de krabben maar wel geld voor drank en een boeddha van 50 euro is leuk maar die had ze ook van de kinderen kunnen krijgen en hij moet wel met het gezicht richting deur en even over zijn bolle buik strijken en een wens doen. leuk dat ze Patrick ook nog bedankt voor het begin van zijn inzet ,maar dat Wilco dat niet leuk vindt kan je zien hoe zielig hij is

 5. David Brigham at 18:03

  Ik zie opeens dat in de webshop, Wilco houten meubels verkoopt (niet toevallig staan die kast en tafel nu in de Welness, zie foto boven, en het bankje buiten voor de Welness..!!). Gelooft er nu echt *iemand* dat hij die spullen zelf maakt??? Zonder zaagmachine en nette werkplaats enz?
  Heeft er trouwens iemand van de group iets aardigs over Gabi’s mooie deur gezegd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *