Eerste foto’s van Chris zijn fotoshoot zijn er!

Eerste foto’s van Chris zijn fotoshoot zijn er!

Eerder schreven we al over de fotoshoot die Chris gedaan heeft. Een fotograaf heeft hem op de gevoelige plaats vast gelegd. Ze zochten een nuchtere tuinman en de fotograaf was via via bij Chris uit Utopia aan gekomen. Joshua de fotograaf vond de shoot goed gaan en het resultaat is zojuist binnen!

Chris gaat er op zijn gemak voor zitten om de foto’s eens te bekijken. Echter heeft hij niet lang de tijd want Laura, LauraB en Naomi kunnen ook niet wachten en willen de foto’s ook zien. Zodra de dames een blik werpen op de foto’s zijn ze laaiend enthousiast. Wat gaaf en wat een mooie foto’s! Je bent echt een natuurtalent volgens de dames. Chris blijft er zelf nuchter in staan maar lijkt ook tevreden te zijn. Wil je alvast een sneak preview? Hieronder hebben wat foto’s toegevoegd zodat je alvast een blik kunt werpen. Wat vindt je ervan?

Fotoshoot Chris is klaar

Fotoshoot chris 2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. dorina at 08:30

  Iedereen zijn mening. En anneke blij dat jij en de anderen wel sporen.

  Ik hoop dat sbs6 verstandig is om eerder met utopia testoppen. Dan heb hier ook geen gezeik en gezuur.

 2. Ladybug at 22:03

  Nou in ieder geval is Chris puur natuur en al is hij een rare af en toe, hij doet heel veel.
  Iets dat ik van een paar anderen niet kan zeggen.

 3. anneke at 19:59

  Een ding weet ik nu ik reageer niet meer over op merkingen van Dorina daar kan je niet van winnen bij deze mijn laatste reactie maar ik blijf schrijven
  En Chris ik vindt je er leuk uit zien

 4. dorina at 19:15

  Ieder zijn mening. Chris spoort niet. Slaapt in een huisje alleen en heeft ook een koet lontje.net als een paar anderen in utopia.en anneke kijk goed!!!!! hij ziet er leuk uit.whahahahaha

 5. anneke at 18:37

  Leuk voor Chris maar wat verdiend hij daar mee
  En voor Dorina en ik weet niet wie het laast ook schreef dat de camera niet geknapt is dan hadden de t.v. allang moeten springen hij ziet er wel leuk uit en er zijn er een paar die er niet uit zien dan is Chris
  Die Wilco en Mark zijn niet om aan te zien en vorig jaar Vanessa maar die camera’s hebben het ook gehouden

  • Helmie at 06:38

   Nou nou Dorina, spoor je zelf wel?? Chris een van de harde werkers aldaar en heeft duidelijk een eigen mening en daar is niets mis mee toch!!! Net zoals jij je eigen mening hier duidelijk neerzet!! En apart slapen om zo tot nachtrust te komen is ook niets mis mee, zou ik gedaan hebben als die mogelijkheid er zou zijn!! Ik mag Chris wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *