Familiebezoek voor Colinda

Familiebezoek voor Colinda

Colinda krijgt vandaag familiebezoek! Het beloofd vandaag een leuke dag te worden voor haar. Vandaag wordt namelijk ook de wellnes geopend! Omstreeks 13:00 uur loopt de familie van Colinda het Utopia terrein op. Dit keer komen haar dochters en zus en nichtje op bezoek.

Uiteraard wordt het bezoek hartelijk ontvangen en na een knuffel ronde en begroeting loopt het gezelschap naar de loods. Eenmaal daar aangekomen is het tijd voor een drankje en gaat het stel op de bank zitten. Daar wordt van alles besproken, zoals de boze buien van Colinda en haar val van de trap. Uiteraard wordt de crisis binnen Utopia ook besproken. En er is weer van alles mee genomen zoals eten. Met de vader en moeder van Colinda gaat alles goed. De wellnes zal vanmiddag geopend worden, Colinda heeft speciaal op haar bezoek gewacht. Colinda is erg blij met Wilco en de vriendin van Colinda voegt eraan toe dat hij er hard aan mee geholpen heeft. Met haar kinderen is alles goed en loopt allemaal soepel in de buitenwereld. Ook heeft Colinda een taart geregeld voor haar dochter die jarig is. Deze wordt straks gehaald zodra de worstenbroodjes genuttigd zijn. Het is vandaag dus extra feest!

We voorzien dit bericht nog van updates, kom je regelmatig even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *