De fotoshoot van Chris

De fotoshoot van Chris

Tijd voor een fotoshoot een bijzondere want nuchtere tuinman Chris wordt op de gevoelige plaat vast gelegd! Fotograaf Joshua komt het Utopia terrein opgelopen en wordt hartelijk ontvangen door de bewoners. Joshua vertelt dat hij Utopia niet volgt en op aanraden van andere bij Chris is uitgekomen. Joshua krijgt ondertussen een kopje koffie aangeboden terwijl Chris zich even omkleed. Hij trekt nette kleren aan, wat we niet snel bij hem zullen zien. Daarna gaat de fotograaf samen met Chris plaatjes schieten. Zo zit Chris in het kippenhok en houdt een kip vast. Joshua geeft hem allerlei tips en Chris brengt het er aardig vanaf. Ook in het bos en op andere locaties op het terrein worden nog wat foto’s geschoten. Op verzoek van Joshua springt Chris zelfs in de vijver! Naomi helpt de fotograaf en het beloven leuke foto’s te worden. In welk blad de foto’s zullen verschijnen is ons nog niet duidelijk.

Het centraal blijkt uitgesteld, de bedoeling was om dit om 12:00 uur te doen. Echter zit de loods inmiddels vol met ouderen, zij komen gezellig lunchen en een praatje houden met de bewoners. Mocht Chris op tijd klaar zijn zal hij ook nog rondleidingen geven. Mocht er mee nieuws ontstaan zullen we je daar uiteraard van op de hoogte stellen! Hou je deze website in de gaten?

Fotoshoot Chris

Ouderen arriveren in Utopia

Ouderen komen gezellig lunchen in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *