Tineke emotioneel in gesprek met Laura

Tineke emotioneel in gesprek met Laura

De negatieve post van Tineke zit niet bepaald lekker, daarom besluit ze in de horeca keuken in gesprek te gaan met Laura. Al snel wordt het een emotioneel gesprek…

Tineke zegt kijk me aan tegen Laura, ik heb deze maanden nog niet gejankt en door die brief vanmorgen ben ik geschrokken. De andere brieven heb ik nog niet eens gelezen weet je. Laura antwoordt dat ze gewoon een moeder typje is die regelmaat wil. Dat is moeilijk, er zit veel jeugd. Alle mensen moeten aan jou wennen. Je weet dat er lelijke dingen gezegd worden. Tineke begrijpt niet waarom ze lui genoemd wordt. En dan zegt Chris dat ik ook lui ben, ik ben als schoonmaker binnen gehaald en ik doe niks. Laura denkt dat het misschien handig is dit in een centraal te doen. Nu niet antwoordt Tineke, ik ben te… en droogt ondertussen haar tranen af. Ik ben elke dag bezig, en ik ben gewoon hartstikke ziek geweest! Je bent gewoon een typje, en dat wordt wel naar buiten gebracht natuurlijk aldus Laura. Het doet me gewoon zeer als moeder zijnde zegt Tineke in tranen. Laura oppert het idee om een duidelijke brief te schrijven met haar gevoel erin. Ze houden van je aldus Laura. Volgens Tineke staan er harde dingen in, je mag het best lezen zelfs de ZK schrok ervan. Je moet bij jezelf blijven aldus Laura, het is even de eerste 2 maanden. Schrijf gelijk terug. Je moet er even doorheen, het is loeizwaar! Volgens Laura geeft deze brief ook een boost. Zal Tineke er echt iets mee gaan doen na deze felle kritiek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 15:29

  Tineke gaat echt bij de duivel te biechten.
  Ik snap werkelijk niet waarom men bij haar aankomen om hun dingen te uiten. Ze weten toch dat dat kind informatie incontinent is….

 2. Willy at 13:48

  Wat is ze toch een aanstelster en aandacht trekker, wil alleen maar medelij, verstandig dat ze naar huis gaat. Bovendien zegt ze dat ze veel doet,maar doet niks, ja kijken. Hopelijk gaat laura niet roddelen nu, heb wel mn twijfels,

 3. anneke at 13:48

  Zie de broodjes open leggen zonder het af te dekken zal lekker droog worden arme mensen die straks komen om te eten ze hebben toch een oudere middag hoeveel kost het voor de mensen om daar een middagje door te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *