Knallende ruzie tussen Colinda en Joey

Knallende ruzie tussen Colinda en Joey

Ruzie in de tent! Dit keer tussen Colinda en Joey. Colinda had namelijk een mening over de boodschappen en het eten en daar had Joey even geen zin in…

Ik hoef jouw mening niet te hebben zegt Joey tegen Colinda. Het maakt bij jou ook nooit uit als iemand anders een mening heeft antwoordt Colinda. Jawel zegt Joey maar die van jou niet meer! Je trekt gewoon je eigen plan aldus Colinda, en nu trek ik ook mijn eigen plan. Ik kan je een shit lading laten lezen antwoordt Joey, doelend op negativiteit rondom Colinda in zijn brieven. Dat kan ik ook door mijn  brieven te laten lezen kaatst Colinda terug. De pot verwijt de ketel! Joey lacht en zegt het helemaal gehad te hebben met Colinda. Een leuk gesprek beginnen van we moeten dichterbij elkaar komen, en achterom lullen! Ventileren noemt men dat aldus Colinda die hem in de rede valt. Lelijk ventileren is dat volgens Joey, dat is niet de ideale samenleving. Misselijke muts! Dit is hetzelfde verhaal als gisteren, weer jezelf moeten verdedigen omdat je niet eerlijk bent. Waar ben ik dan niet eerlijk over vraagt Colinda zich af. Joey antwoordt met mij een gesprek beginnen, vervolgens zeggen dat je niet door de schijf van 5 komt, zeggen dat ik het niet goed doe. Dan een gesprek beginnen dat we naar elkaar moeten groeien en achteraf hoor ik allemaal bullshit vanuit jou. Samen met elkaar lullen, geniepig doen, het is bullshit! Ik pak het over omdat het jou teveel werd, en nu denk je shit ik had het niet over moeten geven! Ga alsjeblieft weg! Bij jou mag je geen mening hebben schreeuwt Colinda, het moet gaan zoals Joey wil. Dat is altijd zo geweest! Alles gaat kapot! Vervolgens loopt de ruzie nog verder op en Joey noemt dat Colinda maar jankend naar huis moet gaan en zich diep moet schamen. Joey wordt vervolgens door Ivan weg gehaald voor een peukje. Je deed het in het begin heel goed antwoordt Ivan, maar niet je stem verheffen. Laura zag het al aankomen, en zat te wachten totdat het eruit zou komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ton at 17:24

    Wie en wat is die Joey nou ? Die weet echt en altijd alles beter !
    Verleden week zei hij tegen Wilco : Ik ben hier de hardste werker !!! Nou ja…..
    En Colinda moet niet zo zeuren. en roddelen, dat doen er al genoeg !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *