Is Tineke verstoten door de groep?

Is Tineke verstoten door de groep?

Colinda en Wilco hadden na het negatieve post moment van Tineke een gesprek. De twee hebben het over het voordoen van de nieuwe bewoonster. Is ze verstoten door de groep?

Colinda zegt tegen Wilco dat als je net binnen komt in Utopia je nog niet helemaal hoe alles werkt, alle ins and outs. Dat is zo antwoordt Wilco, maar dan nog weet je hoe je thuis bent en hoe je hier bent. Volgens Colinda is dat het tegenover gestelde van wat ze heeft gepresenteerd tegenover de groep. Chris zei ook al dat ze zich had gepresenteerd als huisvrouw, dat er daarom voor haar gekozen is maar je doet niks! Ze loopt alleen maar te klagen aldus Wilco en Colinda benadrukt dat Tineke dit niet had verwacht. Ze zei tegen mij ik ben toch de was aan het doen? Overal waar ze komt hebben mensen zoiets daar komt Tineke aan, laat maar zitten. Volgens Colinda moet ze dat nu relativeren en Wilco vindt het wel goed dat ze die post heeft gehad. Het is nu ook een upgrade voor haar aldus Colinda. Wilco vindt het wel jammer dat ze daar de post voor nodig heeft. Dan weet je toch wel of je jezelf anders gedraagt dan thuis? Je bent zelf toch niet achterlijk?! Je kunt hier geen actrice spelen. Nee antwoordt Colinda maar ik denk dat ze met de verkeerde verwachtingen is binnen gekomen. Ze zal voorlopig niet stoppen met haar gedrag, ik hoop het… Dan krijgt ze continu op haar flikker van de groep concludeert Wilco. Dat is logisch want de groep accepteert dit niet! De groep is echt wel een groep als het gaat om acceptatie. Ze wordt zelfs door Gio uitgekotst, en dat is een van de makkelijke. Hij kon zelfs met Patrick door één deur! Maar Gio is helemaal klaar met haar, hij loopt haar alleen maar in de zeik te nemen. Later gaan de twee nog even verder in gesprek. Volgens Wilco moet Colinda Tineke af en toe maar een beetje laten, haar in haar eigen vet gaar laten koken. Ze moet zelf inzien dat ze iets fout doet. Als jij het zegt wordt het niet aangepakt, ze moet het zelf doen.

Zelfs Gio moet haar niet door mevrkattekop

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *