Utopia nieuwtjes 18 maart

Utopia nieuwtjes 18 maart

Al het Utopia nieuws van 18 maart verzamelt in één nieuws bericht! De kleine gebeurtenissen zetten we voor je op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Vanmorgen heeft Gio als vanouds de koeien verzorgd.
 • Vanmiddag rond 12:00 is er centraal
 • Vanmiddag rond 13:00 komen er een aantal ouderen in Utopia een paar leuke uurtjes beleven. Tineke is al druk bezig om een lekkere soep te maken.
 • Het beddengoed en matrassen zijn naar buiten gedaan onder begeleiding van Tineke. Het moet maar eens lekker luchten. Ook wordt er zelfs gesproken over nieuw beddengoed wat besteld moet worden. Blijkbaar wil Tineke na haar negatieve post zich van haar goede kant laten zien.
 • Colinda spreekt met Laura over haar verhuis plannen, ze mist de samenhang van de groep. Maar op deze manier lukt het haar wel en ze heeft het tatoeëren ook nog.
 • Colinda zit vandaag wederom niet lekker in haar vel. Ze voelt zich overal de pisang om…
 • Joey vertrouwd Colinda niet meer zo vertelt hij aan Mark. Vanochtend zijn er extra boodschappen besteld voor de ouderenmiddag. Joey denkt dat daarmee is gesmokkeld Dat hebben die twee feeksen goed uitgedokterd doelend op Colinda en Tineke. Ze schuiven gewoon hun eigen boodschappen erbij. Mark antwoordt dat hij  als boekhouder  wel even polshoogte gaat nemen. En inderdaad de dames hebben € 5,- te veel uitgegeven. Ik voel me gepiepeld, schreeuwt hij Tineke plagerig toe die voorbij loopt. Mark is duidelijk, de dames moeten het geld wat ze te veel hebben betaald terugbetalen.
 • Een leuk extraatje voor de wellness van Colinda. Er is een mooi glas in lood raam geplaatst. Hieronder hebben we een foto geplaatst, mooi toch?!

Uiteraard zullen we dit bericht meerdere malen voorzien van updates. Kom je regelmatig even terug? Volg ons op Twitter en Facebook om volledig op de hoogte te blijven!

Glas in lood voor de wellness

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. bart at 12:00

  Waar komt dat geld in eens van daan ???
  Komt zeker van hem vandaan.

  Net zoals dat ze rollen spellen spelen.
  Tieneke heeft toegegeven dat zij naar binnen moest met een plumou.
  Dit wou ze niet maar moest van hem.
  Ze krijgt een brief die zeer negatief is over haar , ze gaat de regie ruimte in en komt terug met veel inzet.zeker op gedragen door de regie.
  Zelfde geld voor col. Die speeld de over spannenheid.
  Wat een spel is dit toch laten ze dit maar stoppen…
  Het komt steeds meer uit dat het een opgezet spel is.

 2. Petra at 11:45

  Welja, nieuw beddengoed bestellen…het kan niet op (het was toch al op?)! Wassen, drogen en strijken is zeker te veel werk, bestellen is gemakkelijker. Beddengoed is echt niet na ruim een jaar versleten!!

 3. anneke at 11:44

  Alweer nieuw bedden goed volgens mij hebben ze dat nog niet zo lang ik koop zelf eens in de 5 jaar nieuw zowel katoen als flannel zo raam je snel door je geld heen ze moeten gewoon voorzichtig met hun spullen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *