Laura slaapt voortaan in de roze kamer

Laura slaapt voortaan in de roze kamer

De roze kamer staat leeg sinds de vide er is. En dat heeft Laura doen besluiten om in deze kamer te trekken. Ze wil meer rust en pakt dat op deze manier. Haar beslissing besprak ze gisteren avond met Gabriëlle.

Terwijl Laura haar matras goed legt vraagt Gabriëlle wanneer ze deze ingeving kreeg. Laura antwoordt dat ze  dit van de week ook al wilde doen. Misschien is het wel goed, effe mijn rust pakken en zo. En ik wordt ook moe van die sarcastische dingen daar boven en die grapjes. Ik vind het gewoon niet gezellig! Ik heb wel lol met mijzelf! Als je dat wil dan moet je het doen skeet antwoordt Gabriëlle. Maar ik vind het nu al wel een stuk minder gezelliger hoor. Dit is echt niks meid! Dan kom je hier biedt Laura aan, ik vind het wel chill zo. Als je hier heel lang blijft kom ik wel antwoordt Gabriëlle. Ik vind het wel jammer dat jullie zo zijn, maar ik had hetzelfde gedaan. Waarschijnlijk hebben de twee het over Mark, het gaat de laatste tijd niet zo lekker tussen de twee. Volgens Gabriëlle drijft dit de twee nog maar verder uit elkaar. Ja antwoordt Laura, dan ga ik binnenkort lekker weer terug naar mijn eigen mensen. Mensen die van mijn houden en om me geven. Hij wil ook gaan gaat Gabriëlle verder. Dan moet hij zijn 24 uur aanvragen antwoordt Laura, ik hou niet van mensen met een grote bek. Vervolgens gaat de bezem erdoorheen en Laura vertelt Bjorn dat ze hier waarschijnlijk definitief blijft slapen. Uiteraard wordt de kartonnen Lot ook nog even gehaald zodat haar nieuwe slaapkamer helemaal compleet is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *