Post voor Tineke

Post voor Tineke

Colinda liep vanmorgen naar de brievenbus en kwam daar een paar enveloppen tegen. Deze zijn bestemd voor nieuwste bewoonster Tineke. Zij mag voor de eerste keer binnen Utopia genieten van post.

De post van Tineke lijkt niet helemaal positief te zijn. Zodra ze begint te lezen springen de tranen al snel in haar ogen. Ze heeft namelijk te horen gekregen dat ze te veel luiert. Zelf snapt ze er niks van! Colinda gaat het gesprek aan en probeert het negatieve om te buigen naar positief. Je bent een dominante vrouw en dat mag ook. Maar je hebt wel een negatieve klank. Je kwam binnen zo van: k ga dit doen en dat dat doen. Volgens Colinda moet Tinke dit als een signaal zien. Tineke zelf heeft last van de post die ze gekregen heeft. Ook als ze Chris tegen komt in de keuken bespreekt ze haar post. Echter heeft de nuchtere tuinman een kort maar krachtig antwoord klaar. volgens hem kan hij niet veel meer doen dan het huishouden. Later besluit ze nog maar eens met Colinda te praten.Ik ben nooit chagrijnig. Nooit! Wat moet ik dan? Elke ochtend zingend opstaan? Ik ben potverdorie de hele dag bezig met de was en opruimen. Ik heb hier nog nooit een snipperdag genomen. Ik vind het echt belachelijk. BELACHELIJK!

Ook Joey heeft post gekregen. Hij leest zijn brief met een serieus gezicht, maar af en toe schalt zijn welbekende lacht door de loods. Al snel komt LauraB naast hem op de bank en leest gezellig mee. Nou ja, gezellig… Joey leest iets hardop voor wij zijn er allemaal klaar mee. Het is een zielig zooitje bij elkaar. Jo, stop ermee, deelt het thuisfront mee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. bart at 11:00

  Eindelijk eerlijke post….
  Hoop dat ze er wat mee doen…
  En dat de rest ook maar zo n brief mogen ontvangen..
  En dat ze dan lekker naar huis gaan.
  Ze denken ook nog dat ze het goed doen..Wat een luie varkens zijn het toch…
  Tieneke heeft nog niets gepresteerd en snapt niet dat er geschreven Word dat ze lui is….

  Hoe dom ben je dan…ga er aub zo snel mogelijk uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *